İletişim Başkanı Altun’dan 12 Eylül darbe mesajı

İletişim Başkanı Altun’dan 12 Eylül darbe mesajı
14:12 - Eylül 12 2020 Cumartesi

İletişim Direktörü Altun, 12 Eylül 1980 askeri darbesinin yıldönümünde sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Altun, “Hafızalarımızdaki yerini koruyan ve 40 yıl önce gerçekleşen kanlı 12 Eylül darbesi, milletimizin bağımsızlık ve demokrasi mücadelesinin çeşitli acılar ve zorluklar içeren önemli bir olayıdır. 27 Mayıs’ı bugün anlıyoruz, 12 Eylül, 28 Şubat, 15. Kendi iradesini sahiplenen milletin darbelere ve darbecilere karşı eşsiz mücadelesi geçmişten 15 Temmuz’a taşınmış, bu bilinç ve inanç hep beraberinde yıkım getirmiştir. darbeciler, milli iradenin düşmanları ve darbeciler. ”

“Darbeyi kınama bahanesiyle milli iradeye düşmanlıklarını örnek olarak izliyoruz”

12 Eylül öncesi darbeye zemin hazırlamak için yetiştirilen şiddet ortamında kaybolan insanları bugün büyük bir üzüntüyle hatırladıklarını belirten Altun, şunları kaydetti:

“Darbe ve vesayet odağının milletin vicdanına odaklanmasını sağlayacak kanlı dönemin ancak bir avuç sorumlusu her zaman lanetlenecek. Darbe ve darbecilere karşı mücadelede Türkiye lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarihimizin en güçlü dönemini yaşıyor.Buna rağmen hiçbir milli irade yok, nefret bahanesiyle bugün bile bazı grupların etkisini tersine çevirme bahanesiyle onlar da akıllıca izliyor. ve tam bağımsız bir Türkiye yürüyüşünü engelliyor, küresel bir gücün ülkemizde yarışacağını biliyoruz ki bu çabayı durdurmak için milletimizin bu düşmanlığı kapıya vermeyeceğini bir kez daha biliyoruz. milletimizin darbelere karşı güçlü iradesi Darbecilere, onların yabancı patronlarına ve siyasi işbirlikçilerine gerekli dersi verebiliyor. Hem söz hem de karar sevgili milletimize aittir. “

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi