İlçe halkına atılan toplu mesaj, korsan çıktı

İlçe halkına atılan toplu mesaj, korsan çıktı
13:28 - Mart 19 2019 Salı

Sivas’ın Kangal İlçesinde Belediye Başkanı adına atılan toplu mesajın başkanın bilgisi dışında atıldığı ve nereden atıldığının bilinmediği belirlendi.

Sivas’ın Kangal İlçesi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı olan Mehmet Öztürk adına ilçe halkına toplu mesaj atıldı, Gönderilen mesaj ilçede tepkilere neden oldu. Belediye birimlerine gelen bilgiler doğrultusunda yapılan araştırma sonunda SMS’in başkan veya ilgili birimlerinin bilgisi dışında, bilinmeyen bir kaynaktan ilçe halkına gönderildiği ortaya çıkarıldı.

İlçe halkına gönderilen toplu korsan mesajda , “Aziz Çanakkale şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Değerli hemşehrilerimizin oyları da inşallah hayırlı olsun.” dendi.

Toplu atılan mesaj ile ilgili açıklama yapan Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, “Millet olarak birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bu müstesna günlerde siyaset yapmaktan ar ederiz, utanırız. Şehitlerimizi siyasete alet etmedik, etmeyeceğiz; edenlerin de karşısına dikileceğiz. Akşam saatlerinde benim adıma gönderildiğini üzülerek öğrendiğim SMS konusunda gerekli çalışmaları başlattık. Halkımıza duyarlılıkları için teşekkür ediyorum. Bu mesajı atan ya da atanların maksadı nedir bilemiyoruz ancak bizler bugüne kadar ilçemize hizmet etmek dışında hiçbir zaman nefsimizi düşünmedik. Halkımızın karşısına bu tür söylemlerle hiç çıkmadık. Hele ki Şehitlerimizi bu tür oy talepleriyle kullanmak alçaklıktır ve bunu yapanlardan hesap sorulacaktır” dedi.