İlaç ticaretinden 12 yıl hapse mahk boardsm edildi, kurullar arasında yakalandı

İlaç ticaretinden 12 yıl hapse mahk boardsm edildi, kurullar arasında yakalandı
17:12 - Haziran 14 2020 Pazar

Olay, İzmit’te dün meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre, “uyuşturucu ticareti” suçuna karşı açılan davada Cüneyt Y. isimli kişi 12 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hapis cezasının Yargıtay tarafından onaylanmasının ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri kişiyi tutuklamak için çalışmaya başladı.

Cüneyt Y.’nin bir depoda saklandığını öğrenen polis ekipleri, belirtilen adreste bir operasyon gerçekleştirdi. Bir süre depoda arama yapan polis ekipleri, çizgili panoları çıkarmaya başladığında Cüneyt Y.’nin panolarla duvar arasında saklandığını belirledi.

Atık malzemelerin arkasına gizlendikten sonra polis ekiplerini terk etmemeye direnen Cüneyt Y., “Ne demek istiyorsun? Kardeşine değer mi? 1 yıl sonra 12 yıl diyeceksiniz. Ne demek istiyorsun? Tanrınızı seviyorsanız, dosyamda utanç. Git bir ev bul. Yazıklar olsun, yazıklar olsun. Bir gün sen de olacaksın. Ben gelmiyorum, o zaman öldür. Kafamda sıkı olan biri, o en güzeli olacak “dedi.

Cüneyt Y.’nin kurullardan çıkarıldığı an polis ekipleri tarafından izlendi. Görüntülerdeki ahşap malzemeleri boşaltan polis ekipleri, şüpheliyi saklandığı yerde bulur. Kurullar arasında saklanan kişi, polis ekiplerinden onu dışarı çıkması için uyarmasını istiyor.

Cihan Atik

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi