İki kadın küçük çocukları yankeserken yakalandı, suç kayıtları şaşkına döndü

İki kadın küçük çocukları yankeserken yakalandı, suç kayıtları şaşkına döndü
15:00 - Kasım 19 2020 Perşembe

Olay, 29 Ekim günü, Bayrampaşa’daki bir alışveriş merkezinde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir alışveriş merkezinde bir giyim mağazasına bakan Suriye uyruklu WZ, ödeme yapmak için kasaya gelerek fark etti. Çantasında 12 bin dolar, kendisine ve eşine ait pasaportlar ve bazı belgeler yerinde değildi. WZ durumu polise bildirdi ve şikayette bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Polisi takip ederken yakalandılar

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Dairesi’ne bağlı ekipler olay yerinde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra şüphelileri tespit etti. Yapılan araştırmalar sonucunda kimlikleri tespit edilen iki kadının küçük çocukları yankesicilik yaptığı görüldü. Ekiplerin takip ettiği kişiler, 11 Kasım gecesi saat 02: 00’de yakalandı ve Sarıyer’de yakalandı. Şüpheliler sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Şüphelilerin sabıka kayıtları şaşkına döndü

Büşra Ö. (18) 115, Asalet K. (19) 92 adli sicil kaydına sahiptir. Sanıklar, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Büşra Ö. ve Asalet K., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yunus Emre Şeker – Hasan Zahid Ezim

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi