İki eli ve tek bacağı yok ama yaptıklarıyla herkesi şaşırttı

İki eli ve tek bacağı yok ama yaptıklarıyla herkesi şaşırttı
11:00 - Ekim 24 2020 Cumartesi

İki kolu ve bir bacağı olmadan doğan engelli genç hayata kırılmak yerine sıkıca sarıldı. Üniversiteden mezun oldu ve 6 yıl önce bir kargo şirketinde çalışmaya başladı.

Firmanın kolu olmayıp diğeri dirsekten olmasına rağmen kolunun yarısı ile bilgisayar kullanıyor ve gelen ürünleri bilgisayara işliyor. Ürünleri de alıp barkodlarını yapıştırarak sevkiyata hazırlar. 6 yıldır işini başarıyla yapan genç adam, siz istifa ettikten sonra dernek geceleri sahne alarak şarkı söylüyor. Dinleyicilere eğlenceli anlar yaşatan şarkılarına söylediği şarkılara çektiği klipler, paylaşım sitelerinde yüzbinlerce görüntülemeye ulaşıyor.

Turgut Fazlı, iki kolu ve bir bacağı olmadan doğduğunu belirterek, “Ben dünyaya engelle geldim ama hayata asla küsmedim, hep mücadele ettim. 6 yıl önce bir kargo şirketinde okudum ve çalışmaya başladım. Tüm işimi yarım kolumla yapıyorum. Bir şeyler yapmakta zorluk çekmiyorum. Ayrıca geceleri derneklerde sahne alıp hobi olarak şarkı söylüyorum. Sesimin çok güzel olduğunu söylüyorlar. Bekarım, talipim olursa evlenmeyi düşünüyorum ”dedi.

Burak Türker – Murat Kösle

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi