İki ayrı trafik kazası çok sayıda yaralılar var

İki ayrı trafik kazası çok sayıda yaralılar var
11:40 - Eylül 30 2019 Pazartesi

Sivas’taki trafik kazalarında 7 kişinin yaralandığı bildirildi. Sivas’ta meydana gelmiş olan iki farklı kazada toplam 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

Sivas’ta iki ayrı kazada 7 kişi yaralandı

Bölgeden alınan bilgilere göre ilk kaza saat 08.00 dolayında gerçekleşti. Sivas – Erzincan yolu üzerinde yer alan Yeni Karşıyaka Kavşağı bölgesinde O.Y. yönetiminde bulunan 58 EU 999 plana numarasına sahip olan otomobille; Ş.K. yönetiminde bulunan 58 TP 962 plaka numarasına sahip olan otomobil çarpıştı. Kazada O.Y., Ö.Y ile Ş.Y.’nin yaralandığı bildirilirken; yaralıların durumunun iyi olduğu da aktarıldı.

Sivas’taki ikinci kaza ise saat 08.50 dolaylarında gerçekleşti. Olay Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yerleşkesinde bulunan Onkoloji Merkezi’nin önünde gerçekleşti. A.T.D. yönetiminde bulunan 58 AB 485 plaka numarasına sahip bir otomobille Y.D. yönetiminde bulunan 58 T 0117 plakalı araç çarpıştı. Çarpışma sonrasında A.T.D, Y.D., M.D. İLE Z.D.’nin yaralandığı bildirildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken; olaylarla ilgili inceleme başlatıldığı da bildirildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi