İHA ve TGRT Haber’e ‘Yılın En İyisi’ ödülü

İHA ve TGRT Haber’e ‘Yılın En İyisi’ ödülü
10:00 - Eylül 20 2020 Pazar

Malatya’da birçok ünlü oyuncu ve davetlinin katıldığı ‘Altın Kayısı Ödülleri’ Kongre Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonu’nda gerçekleştirildi.

Törende ödül alan Türkiye’nin farklı yerlerinde seçim heyeti değerlendirmeleri ve halk oylaması sonucunda özgün kategoride en iyisi ödülüne layık görüldü. Suel Pala ve Özkan İnanç’ın ev sahipliğinde düzenlenen gecede açılış konuşmasını yapan Kırmızı Turkish Media’nın kurucusu Cengizhan Kaya, Anadolu’nun gözde kenti Malatya’da böyle bir etkinlik düzenlemekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Açılış konuşmasının ardından gerçekleştirilen ödül töreninde ‘Hayatımıza Değer Katan’ bölümünde Altın Kayısı onur ödülü yazar Hayati İnanç’a verildi. Ödül töreninde Yılın En İyi Haber Kanalı seçilen TGRT Haber ödülünü Program ve Kurumsal İletişim Müdürü Sait İnanç aldı. İnanç konuşmasında, “Birbirimizden uzakta olduğumuz bu sıkıntılı günlerde böylesine samimi ve güzel insanları bir araya getirdiği için Cengizhan Kaya’ya teşekkür ediyorum. “Bu ödülü 7/24 en hızlı ve en dinamik şekilde izleyiciyi bilgilendirmek için çok çalışan TGRT Haber çalışanları adına alıyorum.”

İhlas Haber Ajansı, birçok ünlü ismin ödüllendirildiği gecede Yılın En İyi Haber Ajansı ödülüne layık görüldü. Malatya Muhabiri Cahit Özçelik ödülü Cengizhan Kaya’dan aldı.

Geceye misafirlerin yanı sıra Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kızılay Denetleme Kurulu Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Umut Yalçın, Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Fatih Kerimoğlu ve davetliler katıldı.

Erdal Akbuga – Selçuk Dönmez

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi