Honor X30 Özellikleri Ortaya Çıktı

Honor X30 Özellikleri Ortaya Çıktı
12:13 - Aralık 15 2021 Çarşamba

Honor X30 özellikleri ile birlikte bizleri karşılıyor. Henüz resmî olarak tanıtılmasa da şimdiden özellikler bazı kullanıcıların karşısına çıkmış durumda.

Honor, günümüzde popüler bir hale gelen telefon üreticisi olarak yer alıyor. Geçtiğimiz Ekim ayında Honor X30i ve Honor X30 Max modellerini tanıtan firma, şimdi de yeni bir model olan Honor X30 telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Yakın zamanda tanıtılması beklenen yeni telefon modelinin hem tasarımsal detayları hem de donanımsal özellikleri ortaya çıkmış durumda.

Honor X30 Özellikleri

Honor X30 modelinin tasarımı incelendiğinde paylaşılan görsellere göre ön kısmın neredeyse tamamının ekran ile kaplı olduğu görülüyor. Ekranın üst orta kısmında yer alan kamera ekran içerisine eklenmiş durumda. Cihazın arka kısmını incelediğimizde alt orta kısımda marka ismi yer alırken üst orta kısımda kameralar bulunuyor. Kameralar yuvarlak bir şekilde dizayn edilirken üç kamera ve bir LED flaş dikkat çekiyor. LED flaş sağ alt köşeye konumlandırılmış şekilde bulunuyor.

Honor X30 Özellikleri

Honor X30 özellikleri hakkında da bazı bilgiler şimdiden belirtiliyor fakat henüz kesinliği doğrulanmamış durumda. Belirtilen bilgilere göre Honor X30, Snapdragon 695 işlemciye sahip olabilir. Bu işlemcinin 5G desteği bulunduğu için telefon modelinin de 5G desteği yer alabilir. IPS LCD panel ekrana sahip olan cihazın 90 Hz ekran yenileme hızı bulunuyor. Söylentiler arasında arka kameranın özellikleri de yer alıyor. Buna göre modelin arka kamerasında yer alan üç kameranın biri yani ana kamera 48 MP iken diğer iki kamera 2 MP olarak karşımıza çıkıyor.

Honor X30 modelinde yer alan arka kameranın biri ana kamera, diğeri makro lens kamerası, bir diğeri ise derinlik sensörü kamerası olarak bizleri karşılıyor. Uzun pil ömrüne sahip olduğu açıklanan bu modelin 66 watt hızlı şarj desteği de barındırdığı belirtilen bilgiler arasında yerini almış durumda. Henüz fiyat konusunda net bir bilgi yer almasa da cihazın tanıtım tarihi belirtiliyor. Buna göre cihaz 16 Aralık’ta Honor tarafından kullanıcılara tanıtılabilir.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi