Honor 60 Pro Özellikleri Duyuruldu

Honor 60 Pro Özellikleri Duyuruldu
10:23 - Aralık 2 2021 Perşembe

Honor 60 ve Honor 60 Pro özellikleri ile birlikte resmî olarak tanıtılmış oldu. Yeni duyurulan modeller sunmuş olduğu kalite ile ön plana çıkıyor.

Çin merkezli bir telefon üreticisi olan Honor, yapmış olduğu yeni duyuru ile beraber iki yeni model tanıtımı yaptı. Orta ve üst segment bir cihaz olan yeni modellerin fiyatı yüksek olsa da özelliklerine bakıldığında fiyatının neden bu kadar yüksek olduğu ortaya çıkıyor. Qualcomm’un ürettiği en yeni işlemciyi kullanacak olan bu modeller, harika performansı ile kullanıcılara uzun ömürlü bir cihaz vaat edecek.

Honor 60 Pro Özellikleri

Öncelikle Honor 60 cihazından bahsetmek istiyoruz. 6,67 inç ekrana sahip olan bu telefonun 120 Hz ekran yenileme hızı bulunuyor. 192 gram ağırlığındaki cihazın 8 GB ve 12 GB RAM seçenekleri yer alırken buna ek olarak 128 GB ve 256 GB depolama seçenekleri de karşımıza çıkıyor. 100 MP arka kameraya sahip olan cihaz 50 MP geniş açılı kamera ve 2 MP derinlik kamerasına ev sahipliği yapıyor. Ön kamerasının 32 MP olduğu bu cihazın işletim sistemi Android 12 olarak belirtiliyor. Siyah, yeşil, pembe ve mavi renk seçenekleri ile kullanıcılarını karşılayacak olan model Snapdragon 778G Plus işlemcisini bünyesinde barındırıyor.

Honor 60 Pro Özellikleri

Cihazın 4.800 mAh pil kapasitesi ve 66 watt hızlı şarj desteğine sahip olduğunu da belirtelim. Honor 60 Pro özelliklerini incelediğimizde depolama ve RAM olarak aynı özelliklerin bulunduğu görülüyor. Arka kamera konusunda önemli bir değişiklik yapılmayan cihazın ön kamerası 50 MP olarak karşımıza çıkıyor. Yapay zeka destekli kameraya sahip bu cihaz, USB Type-C portunu bünyesinde barındırıyor. Modelde 68 watt hızlı şarj desteği sağlanıyor.

Kullanıcılar şimdiden cihazın fiyatını merak etmeye başladı. Honor 60 Pro özellikleri dışında fiyatını incelediğimizde fiyatın vergisiz bir şekilde yaklaşık 7.700 lira olduğu görülüyor. Honor 60 modeli ise yaklaşık 5.600 lira civarında bir fiyata sahip. Ürünün ülkemize ne zaman geleceği hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi