Hilmi Bilgin’den Sivas Belediyespor’a destek açıklaması

Hilmi Bilgin’den Sivas Belediyespor’a destek açıklaması
19:19 - Mayıs 18 2019 Cumartesi

Sivas Belediyespor Kulübü yönetim kurulu üyelerinin yapmış olduğu ziyarette konuşan Hilmi Bilgin Sivas Belediyespor’un çalışmalarını her zaman desteklediğini açıkladı. Hilmi Bilgin sporun gelişmesi ve özellikle de gençlerin yeteneklerinin keşfedilmesi ve yetiştirilmesi için her türlü imkanın sağlanmasında kulübe destek olacaklarını söyledi.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’i ziyaret eden Sivas Belediyespor Kulübü’nün başkanı Harun Budaklı son seçimleri kazanarak yeni belediye başkanı olan Bilgin’i tebrik etti ve başladığı görevinde başarılı olması diledi.

HİLMİ BİLGİN’DEN SİVAS BELEDİYE SPOR’A DESTEK AÇIKLAMASI

Sivas Belediyespor Kulübü yönetim kurulu üyelerinin kendisini ziyaret etmesinden çok memnun olduğunu ifade eden Hilmi Bilgin, kulübün olağan genel kurul toplantısında yapılan seçimle Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı olarak seçilen Harun Budaklı’yı tebrik ederek o da Budaklı’nın yeni görevinde başarılar diledi.

Sivas’ıın en büyük iki takımından biri olan Sivas Belediyespor’un Sivaslıların gönlünde ayrı bir yeri olduğunu belirten Hilmi Bilgin takımın bugüne kadar liglerde oynadığı tüm maçlarda başarılı olduğunu söyledi. Spor alanında Sivas’ın adını duyuran ve lig ve kupa maçlarında Türkiye genelinde adından bahsettiren takımın bugüne kadar çok güzel başarılar elde ettiğini de ekleyen Hilmi Bilgin takımın Sivas’ın gururu olduğunu söyledi.

Takımın alt yapısından yetişen gençlerin de çok güzel başarılar elde ettiğini ifade eden Bilgin, Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Harun Budaklı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti. Hilmi Bilgin her zaman takımlarının yanında olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini söyledi. Kulüp yöneticileri Hilmi Bilgin’e Sivas Belediyespor’a ait olan ve 58 sırt numaralı formasını hediye ettiler.