Hilmi Bilgin Yeni Hizmetleri Anlattı

Hilmi Bilgin Yeni Hizmetleri Anlattı
20:30 - Ekim 18 2021 Pazartesi

Muhtarlarla bir araya gelen Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, hazırlıklarını yaptıkları 700 milyon değerindeki hizmetlerine başladıklarını ve tamamlayacaklarını söyledi.
19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle Sivas’ta bulunan 65 muhtarla bir araya gelen Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin bu programda Sivas için planladıkları hizmetler ile ilgili istişarede bulundu. Muhtarlarla yapılan toplantıda mahallelerin sorunları ve bu sorunların çözümleri ile ilgili görüşmeler yapıldı.
Hizmetler Konusunda Aynı Düşüncedeyiz
Sivas Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde muhtarlarla bir araya gelen belediye başkanı Hilmi Bilgin Sivas için yapmayı hedefledikleri çalışmaları anlattı. Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Arslan, başkan yardımcıları ve muhtarların katıldığı programda konuşan başkan Bilgin muhtarların vatandaşlara hizmet sunmada köprü vazifesi gördüklerini ifade etti. Hilmi Bilgin hep birlikte daha iyi ve daha yaşanabilir bir Sivas için çalışma yaptıklarını belirtti. Bilgin hazırladıkları 700 milyon değerindeki hizmetleri anlatarak bu hizmetleri kısa sürede tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi