Hilmi Bilgin Sahurunu Sivas Belediye İtfaiye Ekibiyle Yaptı

Hilmi Bilgin Sahurunu Sivas Belediye İtfaiye Ekibiyle Yaptı
15:10 - Mayıs 20 2019 Pazartesi

Hilmi Bilgin gece yarısından sonra İtfaiye merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyaret sırasında Bilgin burada görev başında bulunan itfaiyecilerle birlikte sahur yaparak merkezden ayrıldı. Bilgin sahur öncesinde Sivas itfaiye Merkezi’nde bulunan erlerle sohbet etti ve burada onlara hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından sahur yemeğine geçildi.

HİLMİ BİLGİN SAHURUNU SİVAS BELEDİYE İTFAİYE EKİBİYLE YAPTI

İtfaiye merkezine yapmış olduğu ziyarette konuşan Sivas Belediye başkanı Hilmi Bilgin burada yaptığı konuşmada her mesleğin kendine göre zorluklarının ve risklerinin bulunduğunu söyledi. İtfaiyecilerin bu anlamda yaptıkları işin çok kutsal bir iş olduğunu belirten Hilmi Bilgin Sivas’a hep birlikte hizmet edeceklerini de sözlerine ekledi. Beledi olarak her zaman itfaiye ekininin yanında oldukları söyleyen Hilmi Bilgin Sivas’a yapacağımız hizmetlerde istişare ederek ve halkımıza nasıl daha iyi hizmet verebiliriz düşüncesiyle hareket edeceklerini belirtti.

Hilmi Bilgin, günün her saati itfaiye merkezinde bir ekibin hazır bulunduğunu ve 7 gün 24 saat halkımıza hizmet verdilerini bu sebeple takdir edilmesi gerektiğini belirtti. Bu arada yaptığı konuşmada Bilgin inşallah size ihtiyacımız olmaz şeklinde düşüncelerini ifade etti.  İtfaiye merkezine yaptığı ziyaretin sonunda merkezde bulunan görevli itfaiye erleri ile birlikte sahur yapan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin sahur sonrasında merkezden ayrıldı.