Hediyelerinizi sosyal medyadan değil çiçekçi esnafından alın kampanyası

Hediyelerinizi sosyal medyadan değil çiçekçi esnafından alın kampanyası
21:36 - Şubat 11 2021 Perşembe

SESOB Başkanı Beşir Köksal, pandemiden etkilenen çiçekçi esnafına destek olmak amacıyla Sivaslı vatandaşlara seslenerek hediyelerini çiçekçilerden almalarını istedi.

Geçtiğimiz günlerde ‘Sevgililer Günü’ münasebetiyle Sivas İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınmış ve hafta sonları uygulanan pandemi tedbirleri çiçekçi esnafı için hafifletilmişti. Alınan karara göre 12 Şubat’ta akşam 8 ile 12 saatleri arasında çiçekçiler evlere servis yapabilecek, 13-14 Şubat’ta ise vatandaşlar 10-17 saatleri arasında kendilerine en yakın çiçekçiye gidebilecek ve ayrıca yine 13 ve 14 Şubat’ta sabah 10 ve akşam 12 saatleri arasında evlere serviste mümkün olabilecek idi. Konu ile ilgili açıklama yapan Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, çiçekçi esnafının 14 Şubat Sevgililer Gününde hiç kimseyi mağdur etmeyeceğini bu yüzden onlara destek olmak amacıyla vatandaşların sosyal medyadan değil, çiçekçi esnafından hediyelerini almalarını istedi.

Başkan Köksal, çiçekçi esnafında sadece çiçeklerin değil, çok farklı çeşit de hediye alternatiflerinin bulunduğunun altını çizdi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi