Hayal kırıklığına uğramış teröristler evlat edinilirken aileyi diri diri yakmaya çalıştı

Hayal kırıklığına uğramış teröristler evlat edinilirken aileyi diri diri yakmaya çalıştı
13:00 - Aralık 6 2020 Pazar

HDP Diyarbakır İl Müdürlüğü önünde çocuklarının kaçırıldığını iddia ederek oturma eylemi başlatan ailelerin yakalamaları bir yıldan fazla sürerken, mağdur ailelerin de yakalanması devam ediyor. neredeyse her gün tacize ve tehditlere maruz kalıyor.

16 yaşındayken dağa kaçırılan oğulları Mustafa’nın gözetiminde olan Ayşegül ve Rauf Biçer çiftinin evinin dün gece terör örgütü ve destekçileri tarafından yakılması istendi. Koku üzerine odaları ziyaret eden aile perdelerinin yandığını gördü. Acı çeken anne Ayşegül Biçer, olaydan HDP ve PKK’yı sorumlu tuttu.

“Teröristler kısıtlamadan yararlandı”

Ayşegül Biçer dün gece Bağlar ilçesinde evlerini yakmaya teşebbüs edildiğini iddia ederek, “Gece 02.45 sıralarında evim yakılmaya çalışıldı. Kızım sayesinde fark edip müdahale ettik. güçler geldi ve gereğini yaptılar devletime güveniyorum ve gereğini yapacağına inanıyorum şimdi 6-7 kez adamlar bizi ciddi şekilde tehdit etmeye başladı, buradan havlama diyorum Eğer bir erkeksen direk öldür, sana yetecek kadar yüreğim var.İlk silahla bizi korkutmaya çalıştılar, denediler, geri adım atmayacağımdan emin ol, onlara daha çok kin ve nefretle gideceğim “dedi.

Kısıtlamadan faydalanan güvenlik güçleri, aile evini yakmaya çalışan kişileri yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Rıdvan Kılıç – Sedat Irmak

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi