Hatay’da Korku Dolu Anlar: Kontrolden Çıkan Tır İş Yerine Girdi
Hatay’ın Belen ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana gelen kaza, yerel saatle öğle saatlerinde gerçekleşti. 51 ET 183 plakalı tırın sürücüsü Süleyman Azarsu, seyir halindeyken aracının frenlerinin arızalandığını fark etti. Kontrolden çıkan tır, park halindeki bir vidanjöre çarptı ve ardından yakındaki bir iş yerine girdi.
Sürücü Azarsu, kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu. Olay yerine hızla ulaşan polis, ambulans ve itfaiye ekipleri, gerekli müdahaleleri yaparak çevre güvenliğini sağladı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
‘Trafik yoğunluğundan kaçınmak için manevra yaptım’, diye ifade veren tır şoförü Azarsu, ‘Frenlerin tutmaması sonucu kontrolü kaybettim. Yoğun trafikte kendimi daha güvenli alana atmaya çalıştım ancak bu sırada kaza meydana geldi’ dedi.
Kaza anı ve sonrasında tırın etrafa yaydığı toz bulutları, güvenlik kameralarına yansıdı.
Ogün Aslan
