Hasta Eşine Zaman Ayırdı İşten Kovuldu

Hasta Eşine Zaman Ayırdı İşten Kovuldu
16:53 - Mayıs 8 2019 Çarşamba

Olay öğrenilen bilgilere geçtiğimiz günlerde Sivas’ta yaşandı. Kanser şüphesiyle tedavi gören Şükriye Yaşar üst üste 2 ameliyat geçirince kocası iş yerinden izin almak durumununda kaldı. Eşinin sağlığına bir an önce kavuşması adına devamlı eşine yardımcı olan Mehmet Yaşar patronu tarafından işler iyiye gitmiyor diyerek işten çıkartıldı.

Kanser tedavisi sırasında stressiz bir yaşantı olması gerektiği bilinirken bu durum Yaşar ailesinin üzüntüsüne sebep oldu. Ameliyatlarının ardından eşinin kovulmasıyla ilgili konuşan Şükriye Yaşar, Eşinin kendisiyle devamlı ilgilendiğini belirterek, Ameliyat olduğundan dolayı çocuklarına bakmak zorunda kalan eşini bu süreçten dolayı işten çıkartmaları hem bizi etkiledi hemde eşinin yaklaşık 4 aydır işsiz kaldığını söyledi.

İŞ ARIYORUM

Mehmet Yaşar açıklama yaparak eşinin sağlığı her şeyden önde geldiğini belirterek, çalıştığı şirketin normalde yardım etmesini beklediğini yalnız işten çıkartmalarına ise üzüldüğünü belirtti. İş aradığını belirterek ailesine huzurlu bir ortam ve destek istediğini belirtti.