Halil Sezai hakimin önünde

Halil Sezai hakimin önünde
11:00 - Ekim 30 2020 Cuma

15 Eylül 2020 tarihinde Tuzla’da tartıştığı 68 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç’i darp eden ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şarkıcı Halil Sezai, 13 yıllık taleple yargılanmaya başlandı. 10 ay hapis. Tutuklu sanık Halil Sezai, Anadolu 12. Asliye Ceza Mahkemesi’nde Ses ve Görüntü Bilgi Sistemi’ne (SEGBİS) bağlanırken, davacı Hüseyin Meriç ve parti avukatları salonda hazır bulundu. Duruşmada sanık Halil Sezai’nin savunması alındı.

İddianameden

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede olay günü Halil Sezai ile Hüseyin Meriç arasında gürültü yapma konusu tartışıldığı ve bu görüşme sırasında Halil Sezai’nin küfür ve tehdit ettiği belirtildi. Hüseyin Meriç’e yaklaşık 30 cm’lik bir tahta parçasıyla hakaret etti. Meriç’i önce tahta parçasıyla yaraladığı, ardından tekme ve yumrukladığı belirtildi.

Davacı Hüseyin Meriç’in ifadesinin yer aldığı iddianamede, Halil Sezai’nin elinde odunla evine girdiği, “Seni öldürmeye geldim” diyerek tehdit ettiği ve dövdüğü kaydedildi.

13 yıl 10 ay hapis

İddianamede Halil Sezai’nin “hakaret”, “silahla kasten yaralama”, “silahla tehdit” suçlarından toplamda 3 yıl 7 ay 15 gün 13 yıl 10 ay hapis cezası istendi. mülke zarar verme “ve” konut dokunulmazlığını ihlal etme “. .

Gamze Erdemir

ALAKALI HABERLER

Halil Sezai’nin yaşlı adamı dövdüğü görüntüleri ortaya çıktı

ALAKALI HABERLER

Halil Sezai’nin saldırısına uğrayan yaşlı adamın oğlu konuştu

ALAKALI HABERLER

Halil Sezai, dayak olayıyla ilgili sosyal medyada açıklama yaptı

ALAKALI HABERLER

Halil Sezai soruşturmasında yeni görüntüler ortaya çıktı

ALAKALI HABERLER

Halil Sezai’ye 13 yıl 10 ay hapis istendi

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi