Hakan Keleş Bursaspor Maçı Öncesinde Konuştu

Hakan Keleş Bursaspor Maçı Öncesinde Konuştu
16:56 - Şubat 25 2019 Pazartesi

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Bursaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu: Keleş: “Bursaspor içeride taraftarıyla baskı kuran ve coşkulu oynayan bir takım. Biz de onların coşkusuna karşılık verirsek oradan puanla dönmeyi düşünüyoruz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 24. Haftasında, Demir Grup Sivasspor deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Maç öncesinde hazırlıklarını kulüp tesislerinde yapan takım antrenmanlara Teknik Direktör Hakan Keleş gözetiminde ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanlarda eklem hareketleri ve egzersizlerle devam eden takım pas verme, pres yapma ve 5’e 2 top kapma çalışmaları ile devam ettirdi. Takım hazırlık çalışmalarını çift kale maç yaparak bitirdi.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: “Bursaspor taraftarıyla baskı kuran ve coşkulu oynayan bir takım” şeklinde açıklama yaptı.

Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayarak onlara açıklamalarda bulunan Hakan Keleş, geçen hafta oynadıkları ve kaybettikleri Antalyaspor maçında ilk yarıda çok kötü oynadıklarını ve 2-0 gibi bir skorla maçın ilk yarısını bitirdiklerini ifade etti. Maçın ikinci yarısında takımın kendini toparladığını belirten Hakan Keleş: “Skoru 2-1’e getirdikten sonra beraberliği yakalayacak pozisyonları da bulduk. Bizim için içeride kötü bir maç oldu. Önümüzde Bursaspor maçı var. Ligde her maç zor geçiyor. Puan almak artık daha zor olacak. Bursaspor da ligde zor günler geçiriyor. Biz biraz daha rahat konumdayız ama zor bir maç olacak. Bursaspor içeride taraftarıyla baskı kuran ve coşkulu oynayan bir takım. Biz de onların coşkusuna karşılık verirsek oradan puanla dönmeyi düşünüyoruz” dedi.

Demir Grup Sivasspor’un son iki hafta yaptığı maçlarda almış olduğu yenilgilerin ardından takımın geleceğe yönelik hedeflerinde bir değişiklik olup olmadığının sorulması üzerine teknik direktör Hakan Keleş, “Son iki maçımızı alsaydık dördüncü sıraya kadar yükselecektik fakat istediğimiz sonuçları alamadık. Bundan sonra bir seri yakalarsak tekrar Avrupa hedefini kovalayabiliriz” diye bu soruya cevap verdi.