Hafik’teki Trafik Kazasında 5 Kişi Yaralandı

Hafik’teki Trafik Kazasında 5 Kişi Yaralandı
19:41 - Ağustos 14 2022 Pazar

Sivas – Hafik’te araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde 5 kişinin yaralandığı trafik kazası meydana geldi.

Bölgeden alınan bilgiye göre trafik kazasını Sivas iler Erzincan karayolu üzerinde Hafik ilçesine yakın konumda yer alan Sofular Köyü yakınlarında meydana geldi. Trafik kazasının H.U. idaresindeki 58 AB 040 plakana numarasına sahip olan aracın yoldan çıkması ve ardından bariyerlere çarpmasıyla meydana geldiği açıkladı. Sivas istikametine doğru hareket eden H.U. idaresindeki aracın araç sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte yoldan çıktığı sonrasında da bariyerlere çarparak durabildiği belirtildi.

Trafik kazasında aracın bariyerlere çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçtiği ve oradan su kanalına düştüğü ifade edildi. Meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü olan H.U. ile birlikte M.U., T.U., N.U., H.U. ismindeki vatandaşların ağır bir şekilde yaralandıkları da belirtildi. Yarılar hastaneye kaldırılırken trafik kazasıyla ilgili inceleme başlatıldığı da ifade edildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi