Haber.com Hakkında Detaylı Bilgi

Haber.com Hakkında Detaylı Bilgi
21:05 - Haziran 11 2020 Perşembe

Haber.com sitesi birçok habere kolay ve hızlı bir şekilde ulaşılmasını sağlamaktadır. Farklı haber başlıklarına ulaşmanıza ve güncel olaylar hakkında bilgi edinmenizi sağlayan Haber.com sitesi, kolay kullanımı ile haberlere anında erişim imkânı sunmaktadır.

Haber.com İnternet Sitesi Haber İçeriği

Haber.com internet site içeriği bireylere ülke genelindeki güncel haberleri sunmaktadır. Gündem hakkındaki haberleri farklı başlıklar halinde kullanıcılarına sunan haber sitesinin farklı platformlar üzerinde de hesabı bulunmaktadır. Gündeme dair haberleri yayın içeriğinde sunan site ana sayfasında en üstte bulunan logosunun altında son dakika haberlerini şerit şeklinde yazılı olarak sunmaktadır. Bu bölümün altında görsel bir şerit ile haber sunumu yapan site içerisinde farklı başlıklardaki haberlerin ortak olarak sunumu yapılmaktadır. Ana sayfada genel olarak tüm haber içeriklerinden genel başlıkların bulunduğu sitede, sağ üst bölümde menü bölümü bulunmaktadır. Menü bölümünden gündem, 3. sayfa, dünya, magazin, spor, ekonomi, yerel, yaşam ve diğerleri seçeneklerinden bakmak istediğiniz haber içeriğine göre tercihte bulunabilir ve güncel haberlere erişim sağlayabilirsiniz. Farklı alanlarda güncel haberlerin sunumunu yapan haber sitesi haberlerin farklı platformlar üzerinden sunumunu yaparak daha fazla bireye ulaşmasını sağlamaktadır.

Haber.com İnternet Sitesi Haber Özellikleri

Haber.com site özellikleri arasında siteyi cazip kılan en önemli özelliği sade tasarımı ve kullanımı kolay olan ara yüzüdür. Site içerisine giriş yaptıktan sonra yatay olarak gruplandırılmış haber içerikleri görülmektedir. Site sayfasını aşağıya kaydırarak günlük haberlere erişim sağlayabileceğiniz gibi menü bölümünden farklı alanlarla ilgili haberlere de erişim sağlayabilirsiniz. Magazin, gündem, spor gibi farklı alanlardaki haberleri ana sayfada sıralayarak sunan site ayrıca bireylerin özel olarak bakmak istedikleri haber başlıklarına da erişim için menü üzerinden haber başlıkları sunmaktadır. Siyaset, kültür sanat, biyografi, foto galeri, video galeri, teknoloji, eğitim, sağlık, genel, güzellik ve yemek tarifleri başlıklarını menü içerisinde yer alan diğerleri başlığının içerisinde sunan Haber.com, bireylere en güncel haberleri farklı platformlar üzerinden sunmaktadır.

Haber.com Haber İçeriği Farklı Sunum Platformları

Haber.com sitesi sosyal medya hesapları üzerinden de haber içerikleri paylaşmakta ve takipçilerine ulaştırmaktadır. Farklı başlıklar içinde konu ile en alakalı haberleri sunan haber sitesi içerisinde yer alan menü bölümünün en altında sosyal medya hesaplarının linkleri yer almaktadır. Haber üretimine farklı bir bakış ile yaklaşan ve sade ve hızlı haber sunumu yapan sitenin Facebook, Twitter, İnstagram ve Pinterest gibi farklı sosyal medya platformlarında hesabı bulunmaktadır. Site içerisinde sunduğu haberleri sosyal medyanın platformuna uygun olarak düzenledikten sonra haber sunumu yapmaktadır. Youtube üzerinden de haber içeriği sunan haber sitesi, güncel haberleri görsel ve yazılı olarak sunduğu gibi bu haberlerin video verileri ile desteklenmesini de sağlamaktadır. Magazin, gündem, spor ve farklı başlıklar içerisinde yer alan haberlerin sade bir tasarım altında düzenlenerek sunumunu yapan sitenin en alt bölümünde hava durumu yer almaktadır.

Haber.com Sitesi Editörleri

Haber.com editörleri güncel ve gerçek haberlere güvenle erişim imkânı sunmaktadır. İbrahim Yeniyurt kendini siyaset alanında geliştirmiş bir köşe yazarıdır. Mehmet Şimşir ekonomi başlığı altında, Melike Aydın magazin başlığında, Niyazi Topçu ulusal haberler, Sadet Sancak teknoloji alanında ve Taner Sabuncu’da spor alanında haber içerikleri üretmektedir. Farklı alanlardaki haberleri özgün ve güncel olarak üreten editör kadrosu bulunan haber sitesine üyelik yaparak haber içeriklerine yorum yapılması mümkündür. Farklı alanlarda birçok haber içeriği üretiminde bulunan Haber.com sitesi ile birçok habere kolaylıkla erişme imkânı elde edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi