Güvercinleri Çalıp Hırsızlık Süsü Verdiler

Güvercinleri Çalıp Hırsızlık Süsü Verdiler
15:32 - Haziran 16 2022 Perşembe

Sivas’ta hırsızlar çaldıkları taklacı güvercinlerini tilki yemiş süsü vermeye çalıştılar. 20 bin TL değerindeki güvercinlerin tüylerini etrafa saçan hırsızlar suçu tilkilere attılar.

Güvercinlerimi Çocuklarım Gibi Seviyorum
Sivas’ta yaşanan ilginç olayda Mikail Ecer’e ait bir kulübede bulunan taklacı güvercinleri hırsızlar çaldı. Meraküm Mahallesi’nde meydana gelen ilginç olayda hırsızlar 50 kadar güvercinin bulunduğu kulübeye kapıyı kırarak girdiler. İçeride bulunan ve 20 bin TL değerindeki taklacı güvercinleri çalan hırsızlar güvercinlerin tüylerini etrafa saçarak kulübeye tilki girmiş süsü verdiler.
Mikail Ecer kulübeye gittiğinde kapının kırıldığını ve 4 çift taklacı güvercinin olmadığını gördüğünü ve polise haber verdiğini belirtti. Polis hırsızlıkla ilgili inceleme başlatırken güvercinlerin sahibi Ecer kuşlarını bulup getirene bir çift cins güvercin hediye edeceğini söyledi.

Mikail Ecer kuşlarını çalanların yakalanıp en ağır şekilde cezalandırılmasını istediğini ifade ederken çocuğu olmadığı için güvercinlerini çocuğu gibi sevdiğini belirtti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi