Gürün’de yardım çekleri dağıtıldı

Gürün’de yardım çekleri dağıtıldı
22:42 - Mayıs 24 2019 Cuma

Tam 63.000 TL değerinde yardım çekleri; mahalle muhtarlarının nezaretlerinde dağıtılacak. Böylece çok sayıda yardıma muhtaç insana yardım ulaştırılmış olacak. Gürün Kültür Vakfınca temin edilen hediye çekleri; ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara dağıtılmak için mahalle muhtarlarına teslim edildi.

Gürün’de 200 TL’lik Yardım Çekleri Dağıtıldı

Gürün Vakfının belediyeye ulaştırdığı yardım çeklerini muhtarlara teslim eden Gürün Belediye Başkanı Sayın Nami Çiftçi; hediye çeklerinin teslimi sırasında birtakım açıklamalarda da bulundu. Açıklamasında Ramazan ayı gibi güzel zamanlarda yardıma ihtiyaç duyanlara destek olmanın önemine değinen Çiftçi; yardımın yapılmasına ön ayak olanlara da teşekkürlerini iletti. Özellikle hayırseverlere ve Gürün Vakfına teşekkür eden belediye başkanı; daha sonra hediye çeklerini mahalle muhtarlarına teslim etti.

Toplam değeri 63.000 TL olan hediye çeklerinin her biri 200’er TL’lik çeklerden oluşuyor. Toplam çek miktarının ise 314 adet olduğu bildiriliyor. Bu yardımların toplamda 19 mahalle ve köy muhtarlarına teslim edildiği açıklandı. Muhtarlar kendilerine teslim edilen yardım çeklerini ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara dağıtacaklar.