Gürün’de MHP Seçim Bürosunun Açılışı Yapıldı

Gürün’de MHP Seçim Bürosunun Açılışı Yapıldı
13:35 - Mart 3 2019 Pazar

Milliyetçi Hareket Partisi Gürün Seçim Bürosu, düzenlenen törenin ardından açıldı. 31 Mart yerel seçim çalışmalarını yürüten MHP, Gürün ilçesinde seçim bürosu açarak faaliyetlerine başladı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış törenine Gürün Belediye Başkanı ve başkan adayı olan Nami Çiftçi de katıldı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan Nami Çiftçi ‘’İlk gün söylediğimiz gibi, çalışmalarımızda daima şeffaf, dürüst, tarafsız ve insan odaklı yönetim anlayışıyla bugünlere geldik. İnşallah yine sizlerin desteğiyle dik duruşumuzu ve samimiyetimizi koruyarak hizmetimize devam edeceğiz. El ele vererek ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasını sağlamak içinde büyük gayret göstereceğiz.” dedi.

Seçim bürosu açılışından sonra vatandaşlara yemek dağıtıldı. MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek ise yerel seçimlerin Gürün için hayırlı olmasını diledi.

Seçim bürosunun açılışında MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz, MHP Darende İlçe Başkanı Mehmet Altun, sivil toplum kuruluşu üyeleri ile vatandaşların katılımı sağlandı.