Günün En Çok Yükselen Kripto Para Birimi

Günün En Çok Yükselen Kripto Para Birimi
11:15 - Aralık 1 2021 Çarşamba

Günün en çok yükselen kripto para birimi merak ediliyor. Bu haberimizde kripto para borsasında en çok yükselen coinden bahsedeceğiz.

Kripto para borsası, yatırımcıların takip ettiği bir alan olarak karşımıza çıkıyor. Pek çok kişi bu borsayı takip ederek ciddi inişli çıkışlı olan bu yerden para kazanmaya çalışıyor. Son 24 saat içerisinde en çok değer kazanan kripto para birimi yaklaşık %30 değer artışı içerisine girdi. Yatırımcılar kripto para borsasında son 24 saat içerisinde en çok kazandıranın hangi kripto para birimi olduğunu merak ediyor.

Günün En Çok Yükselen Kripto Parası: TLM Ciddi Bir Artış Yaşadı

Öncelikle burada anlattıklarımızın yatırım tavsiyesi olmadığını hatırlatmak istiyoruz. Kripto para birimleri son zamanlarda popülerliğine popülerlik kattı. Her gün farklı bir kripto para birimi yükselerek değerine değer katıyor. Son 24 saatlik grafikleri incelediğimizde TLM yani Alien Worlds isimli bir kripto para biriminin ciddi bir artış yaşadığı görülüyor. Yaşanan bu artış ile birlikte kripto para yatırımcıları önemli bir kazanç elde etmiş oldu.

Günün En Çok Yükselen

Kripto para birimi TLM’nin son 24 saatteki yükselişini incelediğimizde 0,39 dolardan 0,36 dolara düştüğü görülmekte. Bu seviyeden sonra kademeli bir şekilde yükseldiği görülen kripto para birimi özellikle gece saatlerinde hızlı bir şekilde değer artışı içerisine girmiş bulunuyor. Sabaha doğru 0,40 dolar seviyelerinden 0,50 dolar seviyelerine ulaşan alt coin, ciddi bir kazanç sağlamış oldu. Yaşanan bu artış kripto para biriminin değerine değer katsa da sabah saatlerinden sonra bir miktar düşüş gerçekleşti.

Günün en çok yükselen kripto para birimi olan TLM’nin son bir aylık grafiğini incelediğimizde 0,20 dolardan 0,57 dolara kadar ulaştığı görülüyor. Yani kripto para birimi birkaç gün içerisinde 3 kata yakın bir değer kazanmış bulundu. Yatırımcılar TLM’nin nereye doğru gideceğini şimdiden merak ediyor. Yapılan analizlere göre kripto para biriminin uzun vadede önemli bir gelişme olmadıkça düşüş eğilimini sürdüreceği kısa vadede ise yatay seyire geçeceği düşünülüyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi