Güncel Dogecoin Tahmini Merak Ediliyor

Güncel Dogecoin Tahmini Merak Ediliyor
10:33 - Aralık 14 2021 Salı

Güncel dogecoin tahmini kripto para birimi dogecoine yatırım yapan kullanıcılar tarafından merak edilen bir konu haline gelmiş durumda.

Dogecoin, bu yılın başında hızlı bir şekilde değer kazanan fakat sonrasında düşüşe geçen bir kripto para birimi olarak bizleri karşılıyor. Kullanıcılar kripto para birimi dogecoinin Elon Musk’ın attığı tweet ile birlikte yükselmesi sebebiyle daha fazla DOGE almaya başladı. Bu sırada dogecoin düşüş yaşamaya başladı. Dogecoinde yaşanan düşüş kripto para birimine sahip olanların zarara uğramasına neden oldu. Kullanıcıların aklındaki soru DOGE’nin tekrar yükselip yükselmeyeceği olmakta. Öncelikle şu bilgiyi verelim ki buradaki anlattıklarımız yatırım tavsiyesi değil.

Güncel Dogecoin Tahmini

Güncel dogecoin analizi yaptıktan sonra tahmin hakkında net bir bilgi vermek en doğru karar olacak. Dogecoinin son birkaç haftalık gidişatını incelediğimizde her geçen gün daha da düştüğü görülüyor. Özellikle bitcoinin ciddi bir gerileme yaşadığı zaman büyük bir gerileme ile karşılaşan kripto para birimi DOGE, yaşadığı bu düşüş sonrasında kendini toparlamaya çalışsa da yine de düşüş önlenemedi ve daha ciddi kayıplar görülmeye başlandı.

Güncel Dogecoin Tahmini

Dogecoinin son birkaç haftalık grafiğini incelediğimizde Kasım ayının ortalarında 0,24 dolar seviyesinde gezdiği görülüyor. Bu seviyeden aşağıya kademeli bir şekilde ve zaman zaman dalgalanarak düşen dogecoin Kasım ayının sonuna doğru büyük bir düşüş yaşadıktan sonra ciddi bir artış yaşamış olsa da ardından borsadaki büyük düşüş kripto para birimini de etkilemiş durumda. Dogecoin yaşanan büyük düşüş sonrasında 0,13 dolardan 0,18 dolara yükseldi ve bir süre yatay bir şekilde bu seviyeden devam etti. Ardından DOGE’da düşüş gerçekleşmiş oldu. Bugün itibariyle eskisinden daha düşük seviyede yer alan dogecoin tahmini ile birlikte merak ediliyor.

Dogecoin ile ilgili kesin bir tahmin yapmak mümkün değil fakat bazı uzmanlara göre DOGE daha da aşağıya gerileyebilir. Yani dogecoin için durumlar şimdilik iyi görünmüyor. Ne kadar gerileyeceği konusunda net bir bilgi yok fakat DOGE’nin ciddi bir gerileme ile karşılaşacağından endişe duyuluyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi