Gümüşhane’de Park Halindeki Kamyon, İstanbul’da Ceza Yedi

Gümüşhane’de Park Halindeki Kamyon, İstanbul’da Ceza Yedi
09:55 - Nisan 23 2026 Perşembe

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde yaşayan Sinan Çaklı, son üç yıldır evinin önünde park halinde duran ve odunluk olarak da değerlendirdiği 1976 model kamyonuna, İstanbul’daki FSM Köprüsü’nden geçiş ihlali yapıldığı iddiasıyla 10,484 TL tutarında trafik cezası geldiğini bildirdi.

Çaklı, kamyonunun son bir yıldır sadece evinin önünde durduğunu ve yalnızca yer değiştirmek amacıyla kısa mesafelerde hareket ettirildiğini ifade etti. Gelen ceza tebligatında, kamyonun köprünün kameralarına yakalandığı belirtilmiş, ancak Çaklı ekte yer alan fotoğrafta başka bir aracın görüldüğünü ve bu duruma itiraz edeceğini açıkladı.

“Aracım yıllardır burada duruyor ve trafiğe çıkmıyor” diyen Çaklı, kamyonunun sadece evine yakın yerlerde hareket ettiğini ve köprü geçiş ihlalinin mümkün olmadığını belirtti. Ayrıca, bu tür yanlış cezalandırmaların başkalarının da başına gelebileceğini ve bu durumu kamuoyu ile paylaşarak dikkat çekmek istediğini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi