Guild of Dungeoneering Bedava Oldu

Guild of Dungeoneering Bedava Oldu
12:20 - Kasım 19 2021 Cuma

Guild of Dungeoneering bedava oldu. Kullanıcılar hemen bu fırsatı kaçırmadan oyunu ücretsiz bir şekilde kütüphanesine ekleyebilir.

Önceden oyuncular oyun almak için fiziksel bir mağazadan yararlanıyordu. Fiziksel mağazalar oyunu ücretsiz sağlamak yerine genel olarak indirimli bir şekilde veriyordu. Günümüzde dijitalleşmenin de gelişmesiyle beraber artık bazı oyunlar firmalar tarafından bedava olarak kampanyalı şekilde verilebiliyor. Bu firmalardan birisi de her hafta ücretsiz oyun kampanyaları ile oyuncuları mutlu eden Epic Games olmakta. Epic Games, bu hafta da güzel bir oyun ile oyuncuları sevindiriyor.

Guild of Dungeoneering Bedava Hale Geldi

25 TL değerindeki Guild of Dungeoneering oyunu kısa süreliğine ücretsiz olarak alınabiliyor. Oyuna sahip olan bir kişi oyunu istediği zaman oynayabilir. Oyun, sıra tabanlı bir zindan keşfi kart oyunu olmakta. Çizgi grafiklere sahip olan bu oyun, ilginç tasarımı ve özgünlüğü ile ön plana çıkıyor. 2015 yılından beri piyasada bulunan Guild of Dungeoneering, tek oyunculu olup oyun kolu desteği olan bir oyun olmakta. Farklı bir deneyim yaşamak için bu oyun denenebilir.

Guild of Dungeoneering Bedava

Guild of Dungeoneering bedava oldu fakat oyuncular bu oyuna nasıl ulaşacağını merak edebilir. Bunun için yapılması gereken Epic Games Store ana sayfasına girip hesaba giriş yapmak veya üye olmak. Hesaba giriş yaptıktan sonra ana sayfada biraz aşağı inince oyun gözüküyor. Oyun sayfasına girildiğinde oyunun kütüphaneye eklenmesi gerekiyor. Sonrasında ise yapılması gereken Epic Games Launcher kurup oyunu oynamak.

Epic Games’te kısa süreliğine ücretsiz olan Guild of Dungeoneering oyununu oynamak isteyen oyuncular oyunun sistem gereksinimlerini merak edebiliyor. Oyunun en düşük sistem gereksinimleri arasında Windows XP SP3 işletim sistemi, 2 GHz işlemci, 2 GB RAM ve 750 MB depolama alanı yer alıyor. Önerilen sistem gereksinimleri arasında Windows 7 SP1 işletim sistemi ve 4 GB RAM bulunuyor. Yani oyun sistemleri zorlayacak yapıda bir oyun olmaması ile karşımıza çıkıyor. Oyunun desteklediği dil İngilizce olarak açıklanıyor. Bu bilgiyi de oyunculara belirtelim.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi