GTA Trilogy Oyuncular Tarafından Tepkiyle Karşılandı

GTA Trilogy Oyuncular Tarafından Tepkiyle Karşılandı
10:11 - Kasım 17 2021 Çarşamba

GTA Trilogy oyuncular tarafından tepkili bir karşılama yaşadı. Oyuncular oyunun pek çok hatasını ciddi bir şekilde eleştiriyor.

Günümüzün en önemli oyun firmalarından birisi olan Rockstar Games, GTA San Andreas, Red Dead Redemption 2 ve GTA V gibi pek çok popüler oyunu ile biliniyor. Yaptığı bu oyunlar ile büyük başarı elde eden şirket, son çıkardığı oyunlar ile birlikte büyük bir tepki aldı. Bazıları bu tepkiler sonrasında Cyberpunk 2077 vakasını hatırladı.

GTA Trilogy Oyuncular Tarafından Eleştirildi

GTA Trilogy The Definitive Edition, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. Oyun konsol ve PC platformuna çıktıktan sonra yakın zamanda mobil platformuna çıkacağı da belirtildi. Oyunun çıkmasıyla birlikte oyuncular tarafından yoğun bir eleştiriye tutulan GTA Trilogy serisi, pek çok bug ve grafiksel hatalar ile kullanıcıları karşılıyor. Bazıları yoğun buglar sebebiyle Cyberpunk 2077 vakasını hatırlarken bazıları oyunun optimizasyonunun çok iyi olmadığını söylüyor.

İçerisinde GTA III, GTA Vice City ve GTA San Andreas oyununun yer aldığı bu pakette kullanıcılar bu üç oyuna sahip olup her bir oyunu oynayabiliyor. Şunu belirtmek gerekiyor ki eski sürümlerde de oyunda buglar vardı fakat yeni sürümde bugların daha da artması ve ciddileşmesi oyuncuları çileden çıkarmış durumda. Örneğin GTA San Andreas oyununun orijinal sürümünde VSYNC kaldırıldığında araç sallanıyordu veya karakter bazı yerlerden aşağı düşebiliyordu.

GTA Trilogy Oyuncular

Yeni sürümlerin gelmesiyle beraber oyunda pek çok şey dikkat çekmeye başladı. Arabaların uçması, trafik sisteminin kafayı yemesi veya karakterin objelerin içine girmesi gibi çeşitli hatalar oyuncuların tepkisini daha da arttırdı. GTA Trilogy oyuncular tarafından yoğun tepki alırken alınan bazı eleştiriler de grafik tarafında oldu. Oyundaki eşyalar ve çevre her ne kadar güzel gözükse de bazı karakterlerin tuhaf duruşu eleştirilere sebep oldu.

GTA Trilogy serisinde yer alan hatalardan birisi yolların bazen tuhaf gözükmesi. Bu da oyun deneyimini etkileyen bir durum olmakta. Bir diğer eleştiri yağmur efektinin görüntüsü oldu. Bunun dışında kullanıcılar görünmeyen köprü, karakterin kollarının uzunluğu ve bu gibi bazı detaylara takıldı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi