GTA Trilogy Güncelleme Aldı

GTA Trilogy Güncelleme Aldı
12:29 - Kasım 20 2021 Cumartesi

GTA Trilogy güncelleme ile daha iyi bir hale geldi. Firma, yapmış olduğu yeni güncellemeyle birlikte oyuncuları memnun etmiş gibi görünüyor.

GTA Trilogy, Ekim ayında fragmanlar ile duyurulan ve 11 Kasım’da piyasaya yenilenmiş bir şekilde çıkan bir oyun serisi. GTA Trilogy – The Definitive Edition olarak adlandırılan bu seride GTA III, GTA Vice City ve GTA San Andreas oyunları bulunuyor. Rockstar Games, çıkarmış olduğu yeni oyun ile birlikte büyük tepkiler toplamıştı. Bu tepkilerin odağı haline gelen firma, bu olay ile beraber adeta 2. Cyberpunk vakası şeklinde anılıyordu. Bugün yayınlanan yeni güncelleme oyun paketi içerisindeki onlarca sorunu tarihe karıştırıyor.

GTA Trilogy Güncelleme ile Daha İyi Hale Geldi

GTA Trilogy serisi yeni aldığı güncellemeyle birlikte daha az hata içeren ve daha optimizasyonlu bir oyun haline dönüştü. Oyuncuların şikayet etmiş olduğu pek çok sorun yeni güncelleme ile birlikte çözülürken oyuncular bugün yayınlanan güncellemeyi beğeniyle karşıladı. Oyunda çözülen sorunlardan birisi bir köprüyle ilgili oldu. Oyunda yer alan bir köprü, zaman zaman görünmüyordu. Bundan dolayı oyuncular tarafından görünmez köprü olarak adlandırılıyordu. Bu sorun geliştirici ekibin yaptığı açıklamaya göre çözülmüş durumda.

GTA Trilogy Güncelleme

Oyuncuların tepki göstermiş olduğu bir diğer konu yağmur efektinin abartılı bir şekilde görünmesi ve çok güzel durmamasıydı. Yeni güncellemeyle birlikte artık yağmur yağarken daha güzel ve daha estetik bir şekilde duruyor. Buna ek olarak yağan yağmurun miktarında da bir azalma sağlanmış durumda. Oyuncuların etkilenmiş olduğu bir diğer hata karakterin silah değiştirmenin hızlı bir şekilde yapıldığı takdirde hızlı hareket ettiği olmakta. Bu soruna tepki gösteren hatta bazı oyuncuların sevdiği bir hata olan bu sorun yeni güncellemede düzeldi.

GTA Trilogy güncelleme ile birlikte birçok hatayı gidermiş oldu. Diğer hatalar arasında yüklenme ekranında çökme sorunu, haritada bazı noktalarda aşağıya düşme, objelerin kopyalanması, bazı yazılarda sorun oluşması, yolların düzgün gözükmemesi ve bu gibi pek çok hata yeni güncellemede çözüme kavuşmuş oldu.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi