GTA Trilogy Alanlar Bedava Oyuna Sahip Oluyor

GTA Trilogy Alanlar Bedava Oyuna Sahip Oluyor
10:02 - Aralık 22 2021 Çarşamba

GTA Trilogy alanlar için yeni bir kampanya Rockstar Games tarafından sunuldu. Bu kampanyaya göre bir oyun bedava olarak dağıtılacak.

GTA Trilogy GTA III, GTA Vice City ve GTA San Andreas oyunlarını kapsayan üçleme seri olarak bizleri karşılıyor. Daha önce var olan fakat sonrasında tekrardan geliştirilen bu oyun yeni haliyle oyunculara sunulmuştu. Aslına bakarsak oyun ile ilgili bazı söylentiler mevcuttu. Hatta oyunun yepyeni bir şekilde çıkacağı dahi söyleniyordu. Rockstar Games’in yeni oyunu duyurmasının ardından pek çok kullanıcı heyecanlı bir şekilde beklemeye başladı.

GTA Trilogy Alanlar Ücretsiz Oyun Hakkı Kazanıyor

GTA Trilogy – The Definitive Edition çıktığında oyuncular büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı. Çünkü oyun beklenenden daha düşük bir performansa sahipti. Yani oyuncular daha iyi bir oyun bekliyordu fakat düşünüldüğü gibi olmamıştı. Dikkat çeken bir diğer şey oyunun genel olarak grafiklerinin yenilenmesi fakat diğer özelliklerin ciddi bir farka sahip olmamasıydı. Kısacası oyun baştan geliştirilmemişti.

GTA Trilogy Alanlar

Oyuncuların en çok tepkisini çeken kısım oyunun pek çok hataya sahip olması. Örneğin bazı dokuların sorunlu gözükmesi, görünmeyen köprü, yağmurun abartılı olması ve hızlı koşma gibi hatalar oyuncular için ciddi sorunlara sebep oluyordu. Bu gibi sorunlar sebebiyle Rockstar Games GTA Trilogy için yeni bir güncelleme yapma kararı aldı. Yapılan yeni güncelleme ile birlikte oyun eskisinden daha iyi hale geldi. Oyundaki optimizasyon artmış olsa dahi şirket bununla da kalmayıp bir kampanya duyurdu.

GTA Trilogy alanlar için sunulan bu kampanyanın öncelikle PC sürümünde geçerli olduğunu açıklayalım. Oyuna Rockstar Games Launcher üzerinden sahip olan kullanıcılar için firma, oyuncuların gönlünü almak adına bazı oyunları ücretsiz dağıtıyor. Oyuncular kampanya kapsamında beş oyundan birini seçerek bu oyunlardan birini kütüphanesine ekleyebiliyor. Bu oyunlar arasında Max Payne 3, Grand Theft Auto V: Premium Edition, Grand Theft Auto IV: Complete Edition, L.A. Noire ve Bully: Scholarship Edition yer alıyor. Eğer oyuncular bunların hepsine sahipse farklı hediyelerden faydalanabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi