Bu minibüsün içine giren gördüklerine inanamıyor!

Bu minibüsün içine giren gördüklerine inanamıyor!
13:24 - Kasım 8 2020 Pazar

Sivas’ta oto galeri işiyle uğraşırken salgın sebebiyle motokaravan işine yönelen Ercan Koçer isimli vatandaşın ürettiği minübüslerin içine girenler gördüklerine inanamıyor.

Salgının yayılmasıyla birlikte ülkemizde otellerde konaklamak yerine kamp yapmak ve karavanlarla tura çıkmak popüler hale geldi. Bu durumu fırsat bilen Ercan Koçer oto galeri mesleğinden ziyade ikinci el minibüsleri satın alarak içlerinde yaşam alanları kurup bu minibüsleri satmaya başladı. Evinin garajındaki ufak atölyede minibüsleri karavana çeviren Ercan Koçer’in ortaya çıkardığı ürünlerin kalitesi herkes tarafından beğeniliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ercan Koçer 25 gün gibi bir sürede bir aracı karavana dönüştürdüğünü söyleyerek bu araçlara televizyon, buzdolabı, 220 watt elektrik, soğutma ve ısıtma sistemi gibi sistemlerin kurulumunu yaptığı söyledi. 120-130 bin liraya bu tür karavanların emsallerinin satıldığını söyleyen Ercan Koçer, kendisinin ürettiği karavanların 98,500 liradan alıcı bulduğunu söyledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi