Godfall Challenger Edition Ücretsiz Oldu

Godfall Challenger Edition Ücretsiz Oldu
10:23 - Aralık 9 2021 Perşembe

Godfall Challenger Edition ücretsiz hale geldi. Kullanıcılar hemen bu fırsatı kaçırmadan ücretsiz oyunun keyfine varabilir.

Günümüzde pek çok dijital oyun mağazası bulunuyor. Her mağaza kendine has özellikler ve fırsatlar sunarak oyuncuların bu anı değerlendirmesine imkan tanıyor. Bu firmalardan birisi de Epic Games olarak bizleri karşılıyor. Epic Games, 2018 yılının sonunda kurulan ve kurulduğu dönemden bu yana her hafta bedava oyun dağıtan bir mağaza. Oyuncuların gözdesi haline gelen firma geçtiğimiz dönemlerde Cities: Skylines, GTA V ve Civilization VI gibi pek çok oyunu ücretsiz hale getirerek kullanıcı sayısında ciddi bir artış yaşamıştı. Şimdi firma bir oyunu daha bedava yaptı.

Godfall Challenger Edition Ücretsiz Hale Geldi

Kısa süreliğine bedava olan Godfall Challenger Edition Counterplay Games tarafından geliştirilen ve Gearbox Publishing tarafından yayınlanan bir oyun olarak bizleri karşılıyor. Aslına bakarsak bu oyun değil bir genişleme paketi olarak yer alıyor fakat biz oyundan bahsediyor olacağız. Oyun yani Godfall Epic Games Store’da 69 TL’ye satılıyor. Bunun yanı sıra oyun için pek çok genişleme paketi bulunuyor. Eşli ve tek oyunculu bir şekilde oynanabilen Godfall Challenger Edition, aksiyon ve macera tarzı bir oyun olarak oyunculara sunuluyor. Destansı grafikler ile kullanıcıları karşılayan bu oyun pek çok özelliğe sahip.

Godfall Challenger Edition Ücretsiz

Birçok görevin bulunduğu ve gelişmiş savaş mekaniklerinin yer aldığı Godfall Challenger Edition oyununu almak için kullanıcılar ne yapılması gerektiğini merak edebilir. Bunun için Epic Games Store’a girdikten sonra hesaba giriş yapmak, yoksa kayıt olmak gerekiyor. Ardından ana sayfada bir miktar aşağı kaydırdıktan sonra ücretsiz oyun kısmından oyuna girip burada kütüphaneye eklemek mümkün oluyor.

Godfall Challenger Edition ücretsiz olsa da bazı kullanıcılar oyunun sistem gereksinimlerini merak edebiliyor. Oyunun en düşük sistem gereksinimleri Windows 10 işletim sistemi, Intel Core i5-6600 veya AMD Ryzen 5 1600, 12 GB RAM, 50 GB depolama alanı, NVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 580, 6 GB VRAM ve DirectX 11 olarak belirtiliyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi