Gençlik ve Spor Bakanlığı’na 35 milyon lira proje destek başvurusu uzatıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na 35 milyon lira proje destek başvurusu uzatıldı
22:00 - Temmuz 31 2020 Cuma

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “Gönüllülük”, “Kişisel Gelişim”, “Fiziksel Aktivite, Egzersiz ve Spor”, “Kitap Kahve Projeleri”, “Kültür ve Sanat”, “Yenilikçi Fikirler”, “Çevre”. “Hayvanları Koruma” alanındaki sivil toplum kuruluşlarının projelerine verilecek 35 milyon TL desteğin başvuru süresi uzatıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, sivil toplum kuruluşlarının projelerine verilecek 35 milyon TL desteğin başvuru süresinin Gençlik Projeleri Destekleme Programı kapsamında uzatıldığını duyurdu. Bakan Kasapoğlu, daha önce 1 Ağustos olarak ilan edilen sürenin, sivil toplum kuruluşlarının yoğun talebi üzerine 10 Ağustos’a kadar uzatıldığını söyledi.

“Güzel başarı öyküleri Türkiye’den gelecek”

Bakanlar Kasapoğlu, gençlik ve sivil toplum kuruluşlarının pek çok önemsediklerini sosyal aktivitelere katmak, “Türkiye’den güzel başarı hikayelerinin geldiğine inanıyorum. Bunu söylediğimizde, gençlerin dinamizminden güç ve enerji alıyoruz. topluma dokunarak, hayatı öğrenerek, yaşayarak ve sorumluluk alarak büyüyecek gençler.Gençlerimizle birlikte ülkemizi birlikte geleceğe taşıyacağız Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak, gençlik. ”

“Başvurular elektronik olarak yapılacak”

Sivil Toplum Kuruluşlarının proje sunabileceği Gençlik Projelerini Destekleme Programı çerçevesinde yapılan çağrı için başvurular 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü açıklanmış ve 1 Ağustos 2020 Cumartesi günü 23.59’da sona ermiştir. Son başvuru tarihi 10 Ağustos 23.59’a kadar uzatılmıştır. sivil toplum kuruluşlarının yoğun talebi üzerine.

Proje başvuruları, Proje Başvuru ve Değerlendirme Sistemi (https://gpdp.gsb.gov.tr/) aracılığıyla elektronik ortamda yapılabilir.

Başvurular proje yürüten kurum adına proje koordinatörü tarafından yapılacaktır. Başvuru yapabilmek için, proje koordinatörü önce e-devlet sistemine kaydolmalıdır.

Başvuruların Proje Başvuru ve Değerlendirme Sistemi üzerinden elektronik ortamda tamamlanması ve başvuruyu yapan koordinatör tarafından onaylanması durumunda proje teklifleri değerlendirilecektir. Program kapsamında, her proje yöneticisinin en fazla iki proje teklifi değerlendirilecek ve aynı Proje Koordinatörü tarafından Programa en fazla iki proje önerisi sunulacaktır.

Başvurular elektronik ortamda yapılacak, form ve ekler Bakanlık tarafından elden veya posta ile alınmayacak ve bu yollarla gönderilen formlar işleme alınmayacaktır. Projenin Bakanlıkça desteklenmesinin uygun görülmesi halinde proje yöneticisi bilgilendirilecek ve Proje Destek Anlaşması’nın imzalanması için gerekli belgeler talep edilecektir.

“25 bin ila 350 bin TL arasında mali destek sağlanacak”

2020 Çağrı Programı kapsamında, sivil toplum kuruluşlarının projelerine 15 milyon liralık 15 milyon lira destek verilecek, “Sosyal yardıma öncelik veren gönüllülük projeleri, 65 yaş üstü gönüllülük çalışmaları”, ” gelişim ve kişilerarası iletişim becerileri “ve” Spor kültürünün yaygınlaştırılması, sporda altyapı geliştirilmesi, geleneksel spor “başlıkları altında verilecektir.

2020 Çağrı Programı kapsamında “Gönüllülük”, “Kişisel Gelişim”, “Fiziksel Aktivite, Egzersiz ve Spor”, “Kitap Kahvesi”, “Kültür ve Sanat”, “Yenilikçi Fikirler” alanında sunulacak projeler “,” Çevre “ve” Hayvanları Koruma “25 bin TL ile 350 bin TL arasında mali destek sağlanacak.

Bu yıl, Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin hayallerini gerçekleştirmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da açıkladığı Sürekli Kişisel Gelişim Programı kapsamında hazırlanan projeye rekor destek çağrısı yapıyor. çalışmalarını desteklemek ve gönüllü çabalarını genişletmek. Bakanlık, sivil toplum kuruluşlarının sekiz kategoride sunacağı projelere toplam 35 milyon TL destek sağlayacak.

Musa Erdoğan

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi