Gelecek Bitcoin Seviyesi Uzman Tahminci Tarafından Açıklandı

Gelecek Bitcoin Seviyesi Uzman Tahminci Tarafından Açıklandı
10:38 - Aralık 11 2021 Cumartesi

Gelecek bitcoin seviyesi uzman bir tahminci tarafından paylaşıldı. Paylaşılan tahmine göre bitcoin dibin dibini görebilir.

Bitcoin, kripto paraların lideri olarak görülen bir para birimi olmakta. Günümüzde kullanımı gittikçe artan BTC, son zamanlarda değerinin ciddi bir şekilde artmasıyla beraber daha fazla yatırımcının da ilgisini çekmiş durumda. Bu doğrultuda şu ana kadar pek çok yatırımcı bitcoin almış olsa da bitcoinin son zamanlarda ciddi bir şekilde düşüşe geçmesi yatırımcıların bu konuda etkilenmesine yol açtı. Bitcoin ile ilgili uzman bir analistten detaylı bir yorum geldi. Yapılan yorum hiç iç açıcı gibi görünmüyor.

Gelecek Bitcoin Seviyesi Yatırımcıları Endişelendirdi

Öncelikle şunu belirtelim ki bu konuda yazdıklarımız bir yatırım tavsiyesi değil. Eğer bazıları yakın zamanda bitcoin aldıysa zarara girmiş olabilir. Bunun sebebi bitcoinin bu aralar düşüş trendinde olması. Her geçen gün daha da gerileyen BTC, kripto para yatırımcılarını endişelendiriyor olsa da şunu belirtmekte fayda var ki bitcoin düşse dahi bir süre sonra tekrardan yükselerek değerine değer katmayı başarıyor. Bitcoin konusunda etkili yorumlar yapan uzmanlardan birisi olan Katie Stockton, yaptığı analize göre bir tahminde bulundu. Stockton, analize göre bu durumun kısa ve orta vadede yükselişe ciddi bir zarar verdiğini açıkladı.

Gelecek Bitcoin Seviyesi

Uzman tahminci, bitcoinin 53.000 dolar seviyesini aşamadığından dolayı bu seviyeden aşağı doğru çekileceği tahminini yaparken buradan sonraki destek seviyesinin 44.000 dolar olduğundan söz ediyor. Stockton, BTC’nin 44.000 dolara düşmesi durumunda kripto para biriminin 37.000 dolara kadar gerileme ihtimalinin bulunduğunu söylüyor. Uzman analist Katie Stockton, yaptığı bir diğer açıklamada analizlerine dayanarak destek seviyesi olan 44.000 doların kırılacağını düşünüyor. Yani bitcoin daha da aşağı inebilir.

Gelecek bitcoin seviyesi kısacası 40.000 doların altı olarak gösteriliyor. Bitcoinin günlük durumunu incelediğimizde dün sabah saatlerinde 47.700 dolar olup öğle saatlerinden sonra 49.900 dolara kadar çıktığı görülüyor. Sonraki saatlerde düşüşe geçen kripto para biriminin bir süre sonra 47.000 dolara kadar gerileme ile karşılaştığı ortaya çıkıyor. Bitcoin bu sabah saatlerinde 48.500 doların üzerine çıkmayı başardı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi