Gebze’de Tır Kazası Faciası: Şoför Hayatını Kaybetti

Gebze’de Tır Kazası Faciası: Şoför Hayatını Kaybetti
15:50 - Temmuz 20 2025 Pazar

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, Sultan Orhan Mahallesi Hasköy Sanayi Sitesi’nde gerçekleşen talihsiz bir kaza, bir tır şoförünün ölümüyle sonuçlandı. Mevlüt Şafak, 34 ETM 433 plakalı aracının damperli kasasında yapılan kaynak işlemini izlerken, damperin kapağı beklenmedik bir şekilde üzerine kapandı.

Olayı fark eden çevredeki diğer çalışanlar, acil durum ekipleri gelene kadar şoförün yanında bekleyip, onu güneşten korumak için karton parçaları kullandılar. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, şoföre acil müdahalede bulundu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Şafak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Feci kazanın yaşandığı anlar ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi, böylece kaza anı görüntülere de yansımış oldu.

Mert Gürenç – Çağrı Gökdemir

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi