Galatasaraylı Hakem Yaşar Kemal Uğurlu’ya sert tepki

Galatasaraylı Hakem Yaşar Kemal Uğurlu’ya sert tepki
16:00 - Haziran 15 2020 Pazartesi

Sarı-kırmızılı kulüp, Çaykur Rizespor’a karşı oynanan maçtan sonra, resmi sitede rakip takımın başı ve dövüş hakemi hakkında bir açıklama yaptı. Konu hakkında siteden aşağıdaki ifade yapılmıştır:

“Süper Lig’in 27. haftasında Çaykur Rizespor, kaptanımız Fernando Muslera ve oyuncu Florin Andone ile oynadığı futbol takımımız herkes tarafından ciddi şekilde yaralandı.

Dünyanın dört bir yanındaki kalplerimiz ve hayranlarımız, milyonlarca Galatasaray taraftarıyla birlikte, yıllardır Türk futbolunda bizden biri olan ve sevgisini ve saygısını kazanmış olan kaptanımız Fernando Muslera’nın sevgisinin yaşadığı acıyı hissetti. beyefendileriyle yedi ila yetmiş herkes.

Futbolun tüm paydaşları bu yaralanmalara karşı tek bir duygu ile kenetlenmiş olsa da, rakip takım başkanı tarafından alınan kararlar ve asıl görevi sporcunun sağlığını tarafsız, adil bir yönetim ile korumak olan hakemlerin kararları bir Türk Futbol için utanç. Kararları ile maçın sonucunu doğrudan etkileyen maçın hakemi artık bizim için bir hakem değil, “cellat başı” dır.

Öte yandan Ç, futbolu intikam oyunu olarak görüyor. Rizespor Başkanı’nın maçtan önce ve sonra yaptığı açıklamalar Galatasaray topluluğuna bir kez daha öfkesini ve kinlerini gösterdi.

Bilindiği gibi geçen sezon ikinci yarısında Rize’de oynadığımız maçta “Bana silahımı getir!” Maçtan sonra kameraların önündeki hakeme karşı maçtan sonra “Silahımı vururdum” ifadesini kullanan bu kişi, Galatasaray’a karşı düşmanlıkla beslendiğini bir kez daha ortaya koyuyor, nedeni anlaşılmaz bir şekilde kendi camisine karşı kışkırttı. toplumumuz ve başkanlık düzeyiyle bağdaşmayan bir kültüre sahiptir. Açıkça gösterdi ki

Sporun barış, dostluk ve kardeşlik ruhunu ihlal eden, söylemleriyle toplumda nefret ve nefret aşılayan ve verdiği kasıtlı kararlarla adalet duygusunu yok eden Türk sporlarından arındırılmalıdır. Bu amaçla tüm yetkili kişi ve kurumları Türk sporuna zarar verenler için gerekli olan her şeyi tekrar yapmaya davet ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü olarak konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz. “

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi