Galatasaray transfer için düşündüğü isimler

Galatasaray transfer için düşündüğü isimler
12:39 - Haziran 13 2019 Perşembe

Teknik direktör Fatih Terim’in arzusu üzerine ara transfer çalışmalarına başlandı. İlk olarak Monaco’nun Kolombiyalı golcüsü Falcao’yu takıma dahil etmek istiyorlar. Ayrıca Galatasaray’da daha önce görmüş olduğumuz isimlerden Marsilya’dan Mitroglou ve Everton’dan Niasse de adaylar arasında.

Atak Oyuncuları ile Görüşmeler

Atak oyuncusu arayan Galatasaray Transfer için kimleri düşünüyor? Teknik direktör Fatih Terim’in yapmış olduğu açıklamaya göre Galatasaray yönetimi yaklaşık on iki atak oyuncusu ile görüşme yapmış. Ayrıca listede yer alan ama basına sızmaya 4-5 golcünün daha bulunduğu belirtildi. Özellikle yaz döneminde ismi pek çok kez Galatasaray ile anılan Radamel Falcao iyi bir performans sergiledi ve tecrübeli forvet bu sezonda da yerini koruyacağa benziyor.

Galatasaray’da yeni dönem başlıyor!

Trabzonspor’un ağır mağlubiyeti Galatasaray’ı ciddi bir biçimde sarstı. Galatasaray, Trabzonspor’a 4-0 yenildikten sonra kendine bir hedef belirledi. Bu hedef doğrultusunda amaç Kasımpaşa ve Lokomotiv Moskova maçlarını kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak. Öyle ki bunun için transferler yapmalı ve Galatasaray Transfer için kimleri düşünüyor? Sorusu merak konusu. Fakat henüz yönetimden net bir açıklama gelmedi. Doğal olarak taraftarlar bu sezonda takıma katılacak isimleri dört gözle bekliyor.  

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi