Galatasaray – Hatayspor maçı canlı anlatımı

Galatasaray – Hatayspor maçı canlı anlatımı
19:12 - Aralık 5 2020 Cumartesi

Galatasaray 0-0 Hatayspor

MAÇIN DAKİKALARI

1 ‘Maç hakemin düdüğüyle başladı.

İLK 11’LER

Galatasaray: Fatih Öztürk, Linnes, Marcao, Donk, Emre Taşdemir, Taylan Antalya, Emre Akbaba, Feghouli, Oğulcan, Emre Kılınç, Diagne.

Hatayspor: Münir, Yusuf, Dos Santos, Burak Can, Popov, Sackey, Rayane, Selim, Akintole, Traore, Diouf.

Fatih Terim kadroyu değiştirmedi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçtiğimiz hafta oynadıkları Çaykur Rizespor maçında 11’e kıyasla Hatayspor’a herhangi bir değişiklik yapmadı ve 4-0 kazandı.

Süper Lig’in 11. haftasında Hatayspor ile evinde karşılaşan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, geçtiğimiz hafta forma giydiği Çaykur Rizespor kadrosunda değişiklik yapmadı. Corona virüs testleri pozitif olan ve sonrasında negatife dönen 21 kişilik kadroda Arda Turan, Younes Belhanda ve Okan Kocuk yer aldı. Hafta içi özel bir program kapsamında Ryan Babel ile çalışmaya devam eden Radamel Falcao ve Marcelo Sarracchi kadroda yer almıyor. Karantina dönemi devam ettiği için Omar Elabdellaoui kadroda yer almadı. Ryan Donk, Hatayaspor karşısında sahanın kaptanı olarak çıktı.

Sarı-kırmızılılar, Fatih Öztürk, Martin Linnes, Ryan Donk, Marcao, Emre Taşdemir, Taylan Antalyalı, Sofiane Feghouli, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Emre Akbaba ve Mbaye Diagne ile Hatayspor’a karşı çıktı 11.

Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Younes Belhanda, Etebo, Kerem Aktürkoğlu, Ömer Bayram, Christian Luyindama, Arda Turan, Jesse Sekidika ve Ali Yavuz rezervleri bekledi.

Galatasaray’ın forvet oyuncusu Mbaye Diagne, geçtiğimiz günlerde vefat eden Senegalli eski milli futbolcu Papa Bouba Diop’u da unutmadı. Diagne, maç öncesi yapılan ısınmada Diop’un 19 numaralı milli takım formasını giyerek onu antı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi