Galatasaray, Göztepe Karşısında Üç Puanı Kaptı!
![Galatasaray, Göztepe Karşısında Üç Puanı Kaptı!](https://www.sivashaberler.com/resimler/2025/01/galatasaray-goztepe-karsisinda-uc-puani-kapti-poster.jpg)
Trendyol Süper Lig’in 18. haftası heyecan dolu bir karşılaşmaya sahne oldu. Galatasaray, kendi evinde Göztepe’yi ağırladı ve maçtan 2-1 galip ayrılarak puanını korudu.
Maçın 8. dakikasında, Mertens’in köşe vuruşunu takiben yaşanan karambolde Kaan Ayhan, penaltı kazandırdı. Penaltıyı 10. dakikada Osimhen başarıyla gole çevirdi, takımını 1-0 öne geçirdi.
Göztepe 27. dakikada Romulo ile durumu eşitledi. Ancak 61. dakikada Yunus Akgün’ün kritik golü, Galatasaray’ı bir kez daha öne geçirdi ve maç bu skorla sona erdi.
Mücadelede yer yer gergin anlar yaşansa da, Galatasaray’ın üstün oyunu ve stratejik hamleleri dikkat çekti. Mücadelenin hakemi Alper Akarsu’nun yönetimi, karşılaşmanın kritik anlarında ön plana çıktı.
Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un oyun içi değişiklikleri ve stratejik kararları maçın sonucunda belirleyici oldu. Göztepe ise mücadeleyi sonuna kadar sürdürse de istediği sonucu alamadı.
Maçın detayları ve daha fazlası için takipte kalın. Galatasaray, liderlik koltuğunu sağlamlaştırarak, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.