Galatasaray Gaziantep FK Canlı İzle | GS Gaziantep ilk 11 | GS Gaziantep FK saat kaçta hangi kanalda

Galatasaray Gaziantep FK Canlı İzle | GS Gaziantep ilk 11 | GS Gaziantep FK saat kaçta hangi kanalda
21:12 - Haziran 21 2020 Pazar

Süper Lig’in 28. haftasında 50 puanla 4. sırada yer alan Galatasaray, 9 sayı ile Gaziantep FK’ye ev sahipliği yapıyor. Geçenlerde sakatlıklarla mücadele eden ve geçen hafta Muslera ve Andone’u feda eden Galatasaray, zirveyle aradaki farkı kapatmak için bu maçı kazanmak zorunda. Öte yandan ligin flash takımlarından Gaziantep FK, zor Galatasaray’ı sayılarıyla uzaklaştırmak istiyor.

Galatasaray 0-0 Gaziantep FK (İlk yarı oynanır)

Canlı anlatım

1 ‘İlk düdük geldi ve maç başladı.

Jefferson Nogueira’nın hatalı pasında topla buluşan Emre Akbaba, Radamel Falcao’ya pas veriyor. Radamel Falcao ceza sahasına doğru bir orta yapıyor, ancak kaleci Gunay Guvenc uzanıyor ve topu kontrol ediyor.

Galatasaray’da 3 değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son oynanan Çaykur Rizespor maçının 11’ine kıyasla Gaziantep FK’ye karşı 3 değişiklik yaptı.

Süper Lig’in 28. haftasında kendi alanlarında Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın 11’i açıklandı. Teknik direktör Fatih Terim, son oynanan Çaykur Rizespor maçının 11’ine göre sakatlıklar nedeniyle kadroda 3 değişiklik yaptı. Terim Muslera yokluğunda kaleyi Okan’a emanet ederken, geçen hafta orta sahada oynamayan Emre Akbaba ile Younes Belhanda’da ortaya çıktı. Savunmada Ahmet Çalık’ın ortağı Mario Lemina idi.

Gaziantep FK’a karşı Okan Kocuk, Mariano, Ahmet Çalık, Mario Lemina, Marcelo Saracchi, Jean Michael Seri, Emre Akbaba, Sofinae Feghouli, Henry Onyekuru, Younes Belhanda ve Radamel Falcao ile sarı-kırmızılar çıkacak.

Rezervler Berk Balaban, Şener Özbayraklı, Selçuk İnan, Martin Linnes, Yunus Akgün, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Jesse Sekidika, Emin Bayram ve Taylan Antalyalı olacak.

Galatasaray Gaziantep FK Canlı İzle

Galatasaray Gaziantep FK beIN Sports 1 ekranlarında canlı olarak izleyebilirsiniz. Çevrimiçi izlemek istiyorsanız, tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz olarak izleme olanağına sahip olabilirsiniz.

Digitürk tek maç satın alımı nasıl yapılır?

Digitürk ile tek bir maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek bir eşleşme satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın almak için tıkla

Galatasaray ve Gaziantep FK ligdeki ikinci atamada

Galatasaray ve Gaziantep FK yarın Süper Lig’de oynayacakları maçla lig tarihinde ikinci yarışmacı olacaklar. Sarı-kırmızılar ilk yarışmayı 2-0 kazandı.

Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray yarın saat 21.00’de Türk FK Stadı’nda Gaziantep FK ile buluşacak. Ligde kalan 27 haftada sarı-kırmızılar 4. sırada yer alır ve 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda 50 puan toplanır. Kırmızı-siyahlar, 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonrasında 33 puanla 9. sırada.

Ligde ikinci randevu

Galatasaray ve Gaziantep FK şu ana kadar Süper Lig’de bir kez buluştu. Ligin ilk yarısında oynanan bu sarı-kırmızılar, sahayı 2-0 galip bıraktı. İki takım 2013-2014 sezonunda Türkiye Kupası 4 Turunda daha önce bir araya geldi. Sarı-kırmızılar, İstanbul’daki penaltılar sonucunda 6-5 kazandı.

Evinde 8 maç yenilmedi

Türk Telekom Stadyumu’nda lig maçlarında Medipol Başakşehir’e yenilen Galatasaray, bu yarışmadan sonra rakiplerine 3 puan kaybetmedi. Cimbom sahayı 8 maçta 6 kez kazanırken 2 kez çekti. Aslan alanındaki son maçta Beşiktaş’a karşı 0-0 berabere kaldı.

Son 3 maçta 2 puan aldı

Süper Lig’de üst üste 8 maç kazandıktan sonra son 3 maçta Galatasaray kazanamadı. Ligdeki son 3 müsabakada Aslan, 2-2 Beşiktaş ve 0-0 ile Sivasspor’a karşı çekerken, Rizespor 2-0 kaybetti.

Muslera, Andone ve Marcao yaralandı

Galatasaray, Gaziantep FK maçından önce 3 yaralandı. Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ve Rumen forvet Florin Andone geçen hafta Rize’nin yerinden edilmesiyle yaralandı. İki futbolcu sezonu kapattı. Brezilyalı futbolcu Marcao da geçtiğimiz haftalarda antrenman sırasında yaralandı.

Muslera yokluğunda kale Okan’da

Fernando Muslera sezonu kapattıktan sonra gözler Okan Kocuk’a döndü. Ligin geri kalanında 24 yaşındaki net kaleci sarı-kırmızıların golünü koruyacak. Bu sezon Süper Lig 2’de teknik direktör olarak Ziraat Türkiye Kupası 4 yarışmasına katıldı.

Donk ve Adam Büyük ceza

Çaykur Rizespor maçında sarı kart gören Ryan Donk bu hafta ertelendi. Çift sarı karttan gördüğü kırmızı karttan sonra Adem Büyük 3 maçla cezalandırıldı. Her iki oyuncu da Gaziantep yarışmasında ekibiyle birlikte olamayacak.

Savunmada alternatifler azaldı

Galatasaray’ın savunmanın ortasındaki alternatifleri Ryan Donk’un kart cezası nedeniyle azaldı. Marcao hala sarı-kırmızıları savunurken sakatlanırken, teknik direktör Fatih Terim’in Ahmet Çalık ve o bölgede oynayabilecek 17 yaşındaki futbolcu Emin Bayram var. Orta saha oyuncusu Mario Lemina da savunmacı için alternatif isimler arasında. Lemina, Rize maçının ikinci yarısında o bölgede görev yaptı.

Sınırda 3 oyuncu

Sarı-kırmızılarda Mariano, Sofiane Feghouli ve Jean Michael Seri, 29. hafta maçında Başakşehir’e karşı sarı kart görürlerse takımlarını yalnız bırakacaklar.

Ligde en az gol atan takım

Galatasaray ligdeki takımlar arasında kalede en az gol atan takım. Sarı-kırmızılar kalan 27 haftada sadece 22 gol attı. Sarı-kırmızı insanlar 44 kez rakip ağları yayınladılar.

Alper Ulusoy şirketinde Whistle

Alper Ulusoy iki takım arasında oyunu yönetecek. Ulusoy’un asistanları İsmail Şencan ve Mustafa Sönmez tarafından yapılacak. Maçın dördüncü hakemi Erkan Özdamar olacak. İzmir bölgesinin hakemi şu ana kadar Galatasaray’ın 9 maçında görev yaptı. Bu maçlarda sarı-kırmızılı takım 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Gaziantep FK, Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı

Gaziantep Futbol Kulübü, bu sabah bir antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı.

Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Gaziantep FK, bu sabah bir antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Antrenör Marius Sumudica yönetiminde eğitim 10.15’te gerçekleşti ve 1 saat 10 dakika sürdü. Antrenman ısınma ve 5 ila 2 geçişle başladı ve hızlı çalışma ile sona erdi.

Son antrenman ile hazırlıklarını tamamlayan Gaziantep ekibi, maçın öğle saatlerinde havayolu ile oynanacağı İstanbul’a taşınacak.

Galatasaray, Gaziantep FK maçı hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, bugün yaptığı antrenmanla Süper Lig’in 28. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde eğitim, koordinasyon, çeviklik ve sıcaklıkla süratle başladı.

Daha sonra pas uygulaması gruplar halinde oynandı. Eğitimin ana bölümünde, teknik direktör Fatih Terim başkanlığında taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi. Rejenerasyon çalışması ve soğutma hareketlerinden sonra eğitim tamamlandı.

Sarı-kırmızılı ekip, antrenmandan sonra maç için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girdi.

Fernando Muslera: “Takımımı sonuna kadar destekleyeceğim”

Çaykur Rizespor’a karşı oynanan maçta Galatasaray’ın kaptanı Fernando Muslera eğitimi ziyaret etti ve takım arkadaşlarını destekledi. Eğitime gelmesinin en büyük nedeninin kaptan olarak takıma bir mesaj göndermek olduğunu vurgulayan Muslera, “Sonuna kadar onları destekleyeceğim. Kalbimin yüzde yüz, dualarım onlarla. Hiç şüphem yok ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve müzemize bir fincan daha getireceklerini söyledi.

Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray’ın oynadığı Çaykur Rizespor’un yaralanmasından sonra başarılı bir operasyon geçiren Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, Gaziantep FK maçı hazırlıklarına devam eden takım arkadaşlarını terk etmedi ve Florya Metin Oktay Tesisleri. Burada Muslera kulüp televizyonuna, “burada bulunmak bana çok büyük bir zevkti. Bu dönemde, tüm Türkiye, diğer takımda oynayan meslektaşlarım, diğer takımın destekçileri, takım arkadaşları, teknik direktörü, Başkan, müdürüm, bizden çok sayıda mesaj aldık ve Galatasaray taraftarları topluluğunun yanı sıra yurt dışından çok sayıda mesaj aldım, ülkemden ve Uruguay’dan çok sayıda destek mesajı aldım, hepsi bir araya gelerek verdi zor anımda bana güç ver. ”

“Bütün kalbim, onlarla dualarım”

Başarılı bir operasyon gerçekleştiren Liv Hospital’a teşekkür eden başarılı dosya sorumlusu, “Bu zamana gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugün buraya eğitim için gelmemizin en büyük nedeni ekibime kaptan olarak mesaj göndermektir. Onlara olduğumu göstermek, benimle olmak. “Sonuna kadar onları destekleyeceğim. Bütün kalbimin yüzde yüz, dualarım onlarla beraber. Elinden gelenin en iyisini yapacaklarından ve müzemize bir fincan daha getireceklerinden hiç şüphem yok. ”

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi