Floki Dev Yatırım Aldı

Floki Dev Yatırım Aldı
10:52 - Aralık 3 2021 Cuma

Floki dev yatırım ile karşılaştı. Alınan bu yatırım ile birlikte Floki eskisinden daha değerli bir hale geldi. Yükseliş sürüyor.

Günümüzde çok düşük bir değere sahip olan Floki, büyük bir yatırım ile karşılaşmış durumda. Değeri kısa sürede ciddi bir şekilde artan kripto para birimi her ne kadar düşük bir değere sahip olsa da oransal olarak değerlendirildiğinde ciddi bir artış yaşamış durumda. Şu anda yeterince borsalarda yaygın olmayan Floki, birçok kullanıcının ilgisini çekmiş durumda. Floki her ne kadar yaygın olmasa da bazı kişilerin ilgisini çekmiş gibi görünüyor.

Floki Dev Yatırım ile Karşı Karşıya

Floki Inu, her ne kadar çok popüler bir kripto para birimi olmasa da son zamanlarda adından sıkça söz ettirmeye başladı. Şaka amaçlı üretilen bir coin olan Floki Inu, şimdilerde ciddi bir anlaşma ile gündemde yerini aldı. Almanya’nın köklü takımlarından birisi olan Bayer Leverkusen, Floki Inu ile bir anlaşmaya vardı. Varılan anlaşmaya göre kripto para birimi Floki Inu artık Bundesliga takımı Bayer Leverkusen’in formasında yer alacak. Yapılan sponsorluk anlaşması ile birlikte iki Floki Inu’nun değerinin daha da yükselmesi bekleniyor.

Floki Dev Yatırım

Meme coin kategorisinde yer alan Floki Inu, bu sabah saatlerinde yaşanan yükseliş ile birlikte bu olaya büyük bir tepki verdi. Kısa sürede ciddi bir artış yaşayan Floki Inu, yatırımcılarına büyük bir kazanç sağladı. Bu yazının bir yatırım tavsiyesi olmadığını hatırlatalım. Floki dev yatırım sonrasında artış yaşasa da bunun nereye doğru gideceği konusunda kesin bir şey söylenemez. Floki Inu, dün sabah saatlerinde 0,00019 dolar seviyesinde bulunurken öğle saatlerinde daha da yükselerek 0,00020 dolar seviyesine ulaştı.

Floki Inu, bu seviyede bir süre vakit geçirdikten sonra tekrardan 0,00019 seviyesine geri düştü fakat gece saatlerinde para biriminde bir hareketlilik gözlemlendi. Sabah olduğunda ise kripto para birimi Floki Inu, kısa sürede 0,00021 dolar seviyesine ulaşmayı başarmıştı. Yaşanan bu artış kripto para biriminin %15 civarında değer kazanmasını sağladı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi