Ferrari bagajında ceviz satışı

Ferrari bagajında ceviz satışı
17:12 - Eylül 18 2020 Cuma

Ankara’da oto galerisi bulunan Abdullah Duman, galerisinde yeni açtığı kuruyemiş mağazasının önünde piyasa değeri yaklaşık 1,8 milyon lira olan Ferrari F430’un bagajında ceviz sattı. Mağazayı ziyaret eden müşteriler ise kilo başına 30 liraya satılan ceviz yerine lüks otomobile ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar, yoldan geçen vatandaşların da gösterdiği lüks otomobilin yanında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kuruyemiş dükkanı işletmecisi İbrahim Kalender, pazarlamada “gerilla taktiği” adı verilen bu tür reklamı kullandıklarını belirterek, “Müşterilerle farklı mekan ve mekanlarda farklı fikirlerle buluşabilmek. Bu kaçınılmaz olarak çok güzel tepkilere neden olur. Aldığımız tepkiler çok güzel ”.

Kalender, daha sonraki dönemlerde farklı araç konseptlerinde ve müşterileri ile fikre karşı çıkmaya hazırlandığını dile getirerek, “Türkiye genelinde çeşitli illerde mevcut olan markalı mağazalarımız sayesinde.” Farklı şehirlerdeki müşterilerimize farklı konseptler sunacağız. ”

Ferrari’nin bagaja ceviz ayağı yaptıktan sonra satışların arttığını belirten Kalender, “İnsanlar buradan geçerken arabayı görünce ‘arabanın bagajında ceviz satılıyor’ diyor ve bu da kaçınılmaz olarak bizim için yukarı yönlü bir ivme kazandırdı. satış.

Vatandaşların lüks bir otomobile bindiğini ve fotoğraf çektirdiğini belirten Kalender, “Arabamız açık. Çocuklar diledikleri gibi binebilir ve fotoğraf çekebilirler. Yaş grubu önemli değil. Yaşlı ya da genç arkadaşlarımız geliyor ve konseptimizi gördüklerinde fotoğraf çekmek istiyorlar. İyi tepkiler veriyorlar ”dedi.

Kalender, Ferrari’nin bagajındaki ürünleri de her geçen gün değiştirdiklerini vurguladı.

Mevlüt Hasgül – Erdinç Türkcan

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi