Fanatik Sivassporlu Ahmet Yaşin fenomen oldu

Fanatik Sivassporlu Ahmet Yaşin fenomen oldu
18:17 - Ocak 25 2020 Cumartesi

Sivasspor’un geçtiğimiz hafta içinde deplasmanda oynadığı Beşiktaş maçından zaferle ayrılmasının ardından Sivas’ta gerçekleştirilen kutlamalarda “zabaha kadar burdayız” diyen Ahmet Yaşin internette fenomen oldu.

Sivas’ta simitçilik yaparak geçimini sağlayan ve sıkı bir Sivasspor taraftarı olan Ahmet Yaşin’in kutlamalardaki görüntüsü kısa sürede sosyal medyada en çok izlenen videolardan biri haline geldi. Fenomen olduktan sonra başta Sivasspor olmak üzere çok sayıda dernek ve kurumun yardım eli uzattığı Ahmet Yaşin’in özel hayatının çok kötü olduğu öğrenildi. Yıllar önce eşinden ayrılan ve çocuklarından ayrı bir hayat sürerek yaşam mücadelesi veren Yaşin’in maddi zorluklar sebebiyle yaptıramadığı dişlerini Sivasspor As Başkanı Erdoğan Bozatlı’nın üstlendiği öğrenildi.

Beşiktaş galibiyetinin sevinciyle “zabaha kadar burdayız, zabaha kadar” diye heyecanını ve sevincini haykıran ve hakkında bir türkü de yazılan Ahmet Yaşin’i önümüzdeki günlerde sıklıkla göreceğiz.

Video :

Yorumlar (1)
  • KA
    Kangallı
    4 sene ago
    Erdoğan bey herkeze yardım ediyor ama iş öğrencilere gelince lal oluyor.. Yazıktır Erdoğan bozatlı, beklettiğiniz öğrencilere yazıktır...
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi