Fenerbahçe’den transfer atağı

Fenerbahçe’den transfer atağı
19:00 - Ağustos 6 2020 Perşembe

Fenerbahçe, kadrosuna Mert Hakan Yandaş’ı eklediğini açıkladı. Transfer sosyal medyada yayınlanan bir videoyla duyurulurken, Mert Hakan yeni sezonun 12 numaralı sarı-lacivertli forması ile poz verdi.

Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş’ın transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe’nin sezon boyunca adını antığı başarılı oyuncuyu renklerine bağladı. Sözleşmenin 4 yıl süreceği öğrenildi. Transfer, Fenerbahçe’nin resmi sosyal medya hesabından paylaşılan bir video ile duyuruldu. Videoda, Mert Hakan’ın Sivasspor formasıyla attığı goller ve taraftarları simgeleyen 12 numaralı yeni sezon forma görüntüleri yer aldı. Mert Hakan Yandaş videoda yaptığı açıklamada “Aşk sınır tanımaz, biz Fenerbahçeliyiz” ifadelerini verdi.

Gökhan Gönül eski gömleğini öperek hayranlarına merhaba dedi

Mert Hakan Yandaş’ın transferini açıklayan Fenerbahçe, Gökhan Gönül’ün transferini de duyurdu. Eski gömleğini öpen Gönül, transferini taraftarlarına “Her yarım biten hikaye mutlu sona layıktır” sözleriyle anlattı.

Fenebahçe, Gökhan Gönül’ün transferini resmen açıkladı. Saat 15.00 sıralarında stadyuma gelen Gönül, Cumhurbaşkanı Ali Koç ve yöneticilerle son görüşmelerinin ardından 4 yıl aradan sonra sarı-lacivertli formayı giydi. Gönül, kendisi için hazırlanan özel videoda ilk olarak Fenerbahçe’nin Benfica maçında giydiği 77 numaralı formayı öptü ve sahada ağır bir sakatlığın ardından saklandı. Ardından Mert Hakan Yandaş gibi yeni sezon 12 numaralı forma giydi.

Sarı-lacivert gömleğini 4 yıl aradan sonra alan Gönül’ün yeni sezonda 77 numaralı forma giymesi bekleniyor.

Fenerbahçe, kadrosuna Caner Erkin’i ekledi

Transferin en hızlı takımları arasında yer alan Fenerbahçe, Mert Hakan ve Gökhan Gönül’ün ardından kadrosuna Caner Erkin’i ekledi.

Fenerbahçe’de transfer hız kesmiyor. Bugün Beşiktaş’a veda eden 31 yaşındaki solcu Caner Erkin, sarı-lacivertli kulübe döndü. Fenerbahçe, başarılı oyuncuyla 2 + 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Transferle ilgili yapılan açıklamadan kulüpler, “Kulübümüz Caner Erkin’e 2 + 1 yıllık anlaşma imzaladı. Formalarımızda yaşayan iki şampiyonluk iki Türkiye Kupası başarısı, UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde formalarımızı giyen Caner Erkin, tekrar hoş geldiniz diyor. yuva, büyük destekçimiz Sarı-lacivertli formamız altında sınırsız desteğimizle sizlere bol şans diliyoruz. “

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi