Fenerbahçe Transfer Listesindeki Oyuncular

Fenerbahçe Transfer Listesindeki Oyuncular
03:46 - Haziran 15 2019 Cumartesi

Ayrıca pek çok futbolcu ile de yollarını ayıracakları söyleniyor. Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal; gidecek isimlerin yerine geçecek olan futbolcuları belirlemeye başladı ve aklındaki isimlerin listesi futbol camiasını etkiledi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni sezonlarda taraftarının yüzünü güldürmeyi planlıyor.

Transferde Önceliği İse Forvet Bölgesi

Spor Toto Süper Lig’de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe, yeni sezonlarda taraftarının yüzünü güldürmeyi amaçlıyor. Bu yüzden iç ve dış transferlerde köklü değişikliklere gidiliyor.  Sezonun sonunda takımdaki oyuncuları tamamen yenilenmesi gerektiği gündemi meşgul eden konular arasında. Sezonun en başında Galatasaray ile olan sözleşmesini bitiren Tolga Ciğerci, Fenerbahçe’ye geçiş yaptı. Fakat sakatlığı nedeniyle tek bir resmi maçta bile forma giyemedi.  Henüz sezonun başında Fenerbahçe kadrosunda gördüğümüz Slimani ve Frey’den istediği performansı alamayan Fenerbahçe, Soldado ile de yollarını ayırmayı planlıyor. Bunun yanı sıra Fenerbahçe Transfer listesindeki oyuncular arasına en az 2 forvet oyuncusu dahil edilecek.

Ersun Yanal’ın Transfer Listesi

En çok merak edilen konu ise Fenerbahçe Transfer listesindeki oyuncular kimler? Ersun Yanal’ın transfer listesine göre; Vedat Muriç, Allahyar Sayyadmanesh, İrfan Can Kahveci, Alberth Elis, Lazaros Lamprou, Jeison Murillo, Ertaç Özbir ve Gökhan Akkan gibi isimler yer alıyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi