Fenerbahçe Trabzonspor Canlı İzle | FB TS İlk 11’ler | FB TS hangi kanalda ne zaman

Fenerbahçe Trabzonspor Canlı İzle | FB TS İlk 11’ler | FB TS hangi kanalda ne zaman
19:12 - Ekim 25 2020 Pazar

Süper Lig’in 6. haftası dev bir maça sahne oluyor. Ligde 11 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, 5 puanla 17. sırada yer alan Trabzonspor’u ağırlıyor. Kadıköy’deki Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 19: 00’da başlayacak karşılaşmada hakem Cüneyt Çakır liderlik edecek.

Fenerbahçe Trabzonspor canlı olarak nasıl izlenir?

Fenerbahçe Trabzonspor maçını canlı olarak beIN Sports 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Digiturk tek maç satın alma nasıl yapılır?

Digiturk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın almak için tıkla

Altay Bayındır: “Aklımda kurduğum tek şey Fenerbahçe’nin başarısı”

Fenerbahçe’nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, gelecek için plan yapmadığını belirterek, aklında kurduğu tek şeyin Fenerbahçe’nin başarısı olduğunu belirtti. Altay, her oyuncu kendi pozisyonunda oynadığında kalecilerin daha rahat olduğunu da belirtti.

Fenerbahçe’nin genç kalecisi Altay Bayındır, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sezon öncesi çalışmaların yanı sıra saha dışı çalışmanın da önemini vurgulayan Bayındır, “Ben de üzerime düşeni yapıyorum. Elimizden geldiğince çalışmaya devam edeceğiz. Mümkün olan en yüksek noktalara yükseleceğiz. Genelde kendi kendine yardım kitapları okurum ama her türlü bilgiye açığım. Bilgi öğrenmek önemli bir şey ”dedi.

“Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı”

Geçtiğimiz sezon yaşanan olaylarla ilgili konuşan Altay Bayındır, “Geçen sene ekibimizde beklenmedik sakatlıklar oldu. Böyle sorunlarımız vardı. Kendi pozisyonunda oynamayan oyuncular, orta geride oynadılar. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Orta saha oyuncusu bir stoper oynarsa, konsantre olmakta güçlük çekebilir. Bu sene iyi bir takımız ve umarım sezon sonunda hedefimize ulaşırız. Takıma gelince, geçen yıl farklı bir oyuncu grubuyla birlikteydik. Daha çok çalışmak bizim görevimizdir. İyi çalışıyorum ve daha iyi çalışmaya devam edeceğim. Umarım bu sürdürülebilir hedefe ulaşırız ”.

“Önemli olan kendini tanımaktır”

Saha dışından gelen eleştirilere de değinen Bayındır, “Her şeyden önce halkın kendisidir. Yaptığımız durumda her zaman eleştiriye açık olan biriyim. Çok fazla eleştiri düşünmeden öğretmenlerimizin sözleri içinde çalışarak nasıl gelişebileceğime odaklandım. İyi bir maçın ardından eleştirmenler var. Önemli olan onlar hakkında fazla düşünmeden devam etmektir. Önemli olan kendini tanımaktır ”.

“Amacım her zaman oynamak”

Altay Bayındır, “Katıldığım her kulüpte amacım hep oynamaktır. Ümit Milli Takımına veya Milli Takım’a girerse orada oynamak için elimden geleni yapacağım. “Bu benim tek amacım” dedi.

“Her gün daha iyi olmak için çalışıyorum”

Takip ettiği kalecilerle ilgili açıklamalarda bulunan Bayındır, “Boş zamanlarımda maç izliyorum ama kaleci hakkında fazla bir isim veremem. Büyük kulüplerde oynayan oyuncularda herkes hata yapabilir ve iyi tasarruf edebilir. Önemli olan yaptığı iyi şeyleri alıp yerleştirmektir. Kendimde eksik hissettiğim hiçbir şey yok. “Her gün daha iyi olmak için çalışıyorum” dedi.

“Her hafta oynanan maçlar önemlidir”

Trabzonspor’un kalecisi Uğurcan Çakır ve Trabzonspor ile oynanacak maç için görüşlerini belirten genç kaleci, “Bazen sosyal medyada Uğurcan’la olanları görüyorum. Bunlar ülke futbolu için çok güzel şeyler. Bu maçla ilgili olarak şunu söyleyebilirim. Geçen hafta Göztepe ile oynadık, bu hafta Trabzonspor ile oynayacağız. Her hafta oynanan maçlar önemli ”dedi.

“Her oyuncu kendi pozisyonunda oynarsa, kaleci daha rahat olur.”

Geçtiğimiz sezon yaşanan sakatlık sorunlarına değinen Bayındır, “Oyuncularımız ilk yarıda çok iyiyken sorun yaşamıyorduk ve sezona iyi başladık. Yaralar başımıza bela oldu. Bu yıl yeni bir takım oldu. Yeni transferlerle birlik sağlıyoruz. Her oyuncunun kendi pozisyonunda oynaması kaleci için daha rahattır. “Maçlar da daha iyi geçiyor” dedi.

“Erol Hoca’nın etkisi çok fazlaydı”

Teknik direktör Erol Bulut’un takıma katkılarından bahseden Bayındır, “Erol hocanın birlik açısından etkisi çok fazla. Bunlar çok önemli şeyler. Saha içinde ve dışında ekip çalışması, bir ekibin başarısı için bir önceliktir. Herkes kardeşi için sahada savaşmalı. Bu önümüzdeki haftalarda artacaktır. “Yeni oyuncularla dostluğumuzu artırıp sezona verimli bir şekilde devam edeceğiz.”

“Fenerbahçe’nin hedefi her zaman başarıdır”

Fenerbahçe’nin hedefinin her zaman başarı olduğunu vurgulayan Altay, “Bunun için mücadele ediyoruz. Umarım sezon sonunda hedeflediğimiz sonuca ulaşırız. Antrenmandan sonra cezalar vermeye çalışıyorum. Psikoloji onda çok önemli. Orada rahat olduğunuz sürece, rakibe bunu hissettirdiğiniz sürece o da temkinli hisseder. Göztepe maçında penaltıyı kurtaramadım ama iyi bir atıştı. “Önümüzdeki haftalarda da kurtarmalarıma devam edeceğim” dedi.

“Aklımda kurduğum tek şey Fenerbahçe’nin başarısı”

Bayındır, geleceği planlamadığını belirterek, “Genelde kısa vadede plan yapan bir insanım. Şu anda bir Fenerbahçe oyuncusuyum. Amacım topluluğun başarısıdır. Her gece düşündüğüm tek şey Fenerbahçe’mizin başarısı. İnşallah sezon sonunda mücadele ettiğimiz şeyi yaşarız ”dedi.

Uğurcan Çakır: “Fenerbahçe maçıyla başlamak istiyoruz”

Trabzonspor’un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Süper Lig’de Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları maçı kazanarak başlamak istediklerini söyledi.

Bordo-mavili takımın 24 yaşındaki file kalecisi Uğurcan Çakır, Pazar günü İstanbul’da oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın mensupları ile bir araya gelen Uğurcan, geçen sezondan çok sayıda oyuncunun gittiğini ve kendilerinin yeni bir takım olduklarını belirterek, “Pandemi dönemi nedeniyle hazırlık kampımız kısa sürdü, bu da takımı etkiledi. Takımın adaptasyonu ve adaptasyonu zor.Çok oyuncunuzu kaybettikten sonra gerçekten öyle. Bunlar çok zor.Burada işe alınan oyuncular gerçekten iyi ve karakter oyuncuları.Hepsi ile uyum içinde çalışmak istiyoruz ve takımı hak ettikleri yere getirin Ekim’den Mayıs’a kadar konuşmak doğru olmazdı.Kötü başladığımız herkes tarafından biliniyor. Takıma, oyunculara, antrenörlerimize ve menajerimize güveniyorum. İyi bir ekipiz. Olmaya devam edeceğiz. Elbette bu süreç sancılı. Takım olarak birlikte çalışarak en iyi yerlere gelmek istiyoruz ”dedi.

“Milli Takım’a çağrılmak büyük bir onur”

Uğurcan Çakır, milli maçlarda yedek kalması sorusu üzerine milli takıma davet edilmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek, “Benim görevim Milli Takımın golünü korumak. Milli Takım gibi büyük bir şerefe ve mutluluğa ulaşmam. Oynamak için elimden geleni yapıyorum. “Kararı öğretmenimiz veriyor. Şans bana gelirse, elimden gelenin en iyisini yapacağım. Oraya davet edilmek benim için büyük bir onur ve gurur. “Dedi.

“Öğretmenimiz önümdeki bloğu daha iyi görüyor”

Uğurcan Çakır, savunma bloğunun sürekli değişmesinin performansını etkileyip etkilemeyeceği sorusuyla ilgili olarak, “Öğretmenimiz 112 dakikadır gol atmamıştı. En uzun süre vazgeçmeme rekoru ona ait. Tabi hocamız yapıyor. En iyi karar. Önümde oynayan oyuncuları görür ve ona göre karar verir.İletişim açısından ön bloğun önemi elbette çok büyük.Birlikte ne kadar çok oynarsanız, uyumunuz o kadar iyi olur, ancak kim daha iyi olursa şekil ona yayılmaya çalışıyor ”dedi.

“Takım performansı doğal olarak bana yansıyor”

Transfer beklentisinin performansı etkileyip etkilemediği sorulduğunda başarılı eldiven, “Takım oyunlarında başarı ve başarısızlık bir arada. Eksiklerimi ve üzerinde çalışmam gerekenleri biliyorum. Bu bir takım oyunu olduğu için ekip bana doğal olarak yansıyor. Eksikliklerimi biliyorum. Ekibe göre çalışıyorum. Yardım etmeye çalışıyorum. Ekiple iyi çalışıp eski günlerimize döneceğimizi umuyorum. “

“Fenerbahçe maçında gerçek oyunumuzu sahaya yansıtmak ve çıkışa başlamak istiyoruz”

“Fenerbahçe maçı Trabzonspor için yeni bir maç olabilir mi?” Uğurcan Çakır, “Fenerbahçe maçları bu topluluk için çok önemli maçlar. Bunun farkındayız ve bunu yeni oyunculara aktarmaya çalışıyoruz. Bu maçlar elbette zor maçlar, gerçek oyunumuzu, gerçek oyunumuzu göstermeye çalışacağız. Galibiyetle ayrılıp çıkışımıza başlamak istiyoruz. Bu maçların büyüklüğünü anlatmaya çalışıyorum. İnşallah o maçı galibiyetle terk ederiz ”diye cevapladı.

“Taraftar olmadan maçlara alışamadık”

Taraftar olmadan oynanan oyunları da değerlendiren Uğurcan Çakır, “Rusya’da deplasmanda oynadığımız maç seyirciydi. Seyirciyi gerçekten özledik. O gürültü bile sizi motive ediyor. Taraftarlarımız bizim için itici güç. özellikle yerel oyuncular için hala alıştığımı sanmıyorum.Umarım bu salgın süreç geçecek ve hayranlarımız da bizimle birlikte olacak, taraftar olmadan oynamak gerçekten zor, alışamıyoruz.

“Alana odaklandık”

Teknik direktör Eddie Newton’un tartışmaların merkezinde olduğu gerçeğiyle ilgili olarak milli kaleci, “Eddie Newton çok iyi bir insan. Bence onun taktikleri ve bilgisi var. İnanıyorum. Çoğu zaman beni arayıp konuşuyoruz. . Öğretmen değişimi hakkında bir şey söylemek doğru olmaz. Başkanımız bir iş bilecek. Alana odaklandık. Bu durumu nasıl tersine çevireceğimize odaklanıyoruz.Yeni bir ekibiz ve adaptasyon süreci sancılar çekiyor. “Önümüzde çok erken çok maç var. Bir an önce Trabzonspor’u kaçırdığı günlere getireceğiz. Çünkü geçen sezon yaptığımız ortada” dedi.

“Hayran eksikliği bizi etkiledi”

Geçen sezon çok önemli bir performans sergilediklerini vurgulayan Uğurcan Çakır, “Geçen sezon çok fazla ekstra performans gösteren oyuncular vardı. Her maça 1-0 önde başlıyorlar düşüncesiyle başlıyorduk. Salgın sonrası Göztepe maçıyla güzel bir başlangıç oldu. Pandemi gerçekten uzun sürdü. “Kendimizi çok iyi hazırlayamadık. En önemli faktör, taraftar olmamasıydı. Başakşehir’de zaten çok geniş bir seyirci kitlesi yok. Maçların taraftar olmaması bizi çok etkiledi ”dedi.

“Şampiyonluk için savaşacağız”

Bu sezon için yeni bir takım olduklarını ifade eden Uğurcan Çakır, “Yeni gelenlerin çok karakterli insanlar olduğuna inanıyorum. Takım kaptanlarından biri olarak kısa sürede adaptasyon dönemlerini atlatmaları için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hocamız ve yönetimimiz kalitesine güveniyor. Bunu aşarsak başarılı olacağımıza inanıyorum. Şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Bu yıl da öyle olacak, umarım ”dedi.

“Avrupa’da oynamak birincil planım değildi”

Avrupa’da oynamak istediğini ancak Trabzonspor’un da bir beklentisi olduğunu belirten milli kaleci, “Onunla tanışırlarsa bu transfer olur. Cumhurbaşkanı ile görüşmeler yapılıyordu. Tabii ki kafanız karıştı ama ben istedim. Bu takımda oynamak ve Trabzonspor bana bu şansları sağladı. Avrupa. “Takımımı ve ülkemi temsil etmek isterdim ama benim için de ilk plan değildi. Doğru zamanda doğru kulübe gidebileceğime inanıyorum. Ben de onun için çalışacağım. “

Cüneyt Çakır 5. kez Fenerbahçe – Trabzonspor maçını yönetecek

Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki maçı yönetecek olan Cüneyt Çakır, iki takımın 5. kez karşılaşmasını yönetecek.

Süper Lig’in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe – Trabzonspor maçını yönetecek olan Cüneyt Çakır, hakemlerin tartışıldığı haftalarda önemli bir sınav verecek. Kadıköy’de oynanacak yarışmada Cüneyt Çakır’ın yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun olacak.

Süper Lig’de 20 sezondur düdük çalan Cüneyt Çakır, Merkez Hakem Kurulu tarafından zorlu maça atandı. İki takım arasında oynanan Çakır, daha önce ilk üç Süper Lig ve Türkiye Kupası maçını yönetti. Bordo-blues maçı iki kez kazanırken, Fenerbahçe bir maç kazandı. Bir maç berabere bitti. Hakem Cüneyt Çakır, geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor’u yönetmişti. Bordo-blues sahadan 3-1 kazandı.

Cüneyt Çakır, Fenerbahçe’nin şu ana kadar 54 maçını yönetti. Bahsedilen maçlarda sarı-lacivert; 27 galibiyet, 11 beraberlik ve 16 mağlubiyeti vardı. Tecrübeli hakem 46 maçta Trabzonspor’u düdük çaldı. Bu maçlarda bordo-blues 25 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi