Fenerbahçe, Derbi Heyecanında Beşiktaş’ı Mağlup Etti

Fenerbahçe, Derbi Heyecanında Beşiktaş’ı Mağlup Etti
22:25 - Kasım 2 2025 Pazar

Trendyol Süper Lig’in heyecan dolu 11. haftasında, Fenerbahçe ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Fenerbahçe, 2-0 geriye düştüğü maçta muhteşem bir geri dönüş yaparak sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Maçın 5. dakikasında El Bilal Toure, sol kanattan yapılan ortaya kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturarak Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi. 22. dakikada ise Emirhan Topçu, Edson’dan aldığı topu Toure’ye aktardı ve bu oyuncunun pasında Emirhan yerden bir vuruşla skoru 2-0’a taşıdı.

24. dakikada yaşanan sert mücadele sonucu Orkun Kökçü, Edson Alvarez’e yaptığı faul nedeniyle ilk başta sarı kart görse de VAR incelemesi sonucu kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

26. dakikada aynı pozisyon nedeniyle itirazları sonucu Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da kırmızı kart gördü.

32. dakikada Fenerbahçe’den İsmail Yüksek, köşe vuruşundan gelen topu kafa vuruşuyla filelere göndererek farkı bire indirdi. 45+3. dakikada ise Marco Asensio, ceza sahası dışından yaptığı vuruşla durumu 2-2’ye getirdi.

Maçın ikinci yarısında, 83. dakikada Jhon Duran, ceza sahası içinde yerden bir vuruşla Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golü attı. Bu golle maç 3-2 sona erdi.

Maç sonunda her iki takım oyuncularından da önemli anlar yaşanırken, Fenerbahçe bu zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşadı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi