Fenerbahçe deplasmanda 3 golle 3 sayı attı

Fenerbahçe deplasmanda 3 golle 3 sayı attı
18:12 - Ocak 11 2021 Pazartesi

Maçtan dakikalar

5. dakikada Obertan’ın pası ile topla buluşan Novikovas, ceza sahasına girmeden önce sert vurdu, kaleci Altay uzanıp topu kaptı.

8. dakikada Caner, hareketin ardından Pelkas’ın kazandığı serbest vuruşu kullandı. Bu oyuncunun sol kanat ortasında kaleci Fanol ile çıktı ve iki hamlede topu kaptı.

11. dakikada sağ kanattan BB Erzurumspor atağında Cenk Ahmet ceza sahasına ortada yaptı, arka direkte topla buluşan Novikovas, dar bir açıdan sert vurdu, top kaleci Altay’ın solunda kaldı. .

27. dakikada sağ kanattan BB Erzurumspor’un atağında Cenk Ahmet topu ceza sahasına gönderdi ve Sadık son dakikada korner atarak tehlikeden kaçtı.

32. dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Gomes sert vurdu ancak topun vuruşu Sadık kornere gitti.

34. dakikada Emrah ceza sahasına sağ kanattan göndererek, deri tur Gomes Gomes önünde kaldı. Bu futbolcu düzelti ve fileye vururken, hakem Mete Kalkavan Gomes’in elle oynadığına karar verdi.

37. dakikada sağ kanatta gelişen BB Erzurumspor atağında Cenk Ahmet’in ortasında, Gomes golü yükseltti ancak top az farkla auta çıktı.

45 + 3. Caner’in her dakika yaptığı uzun pasta topun defansın üzerinden zıplarken bulan Thiam yerden bir vuruş aldı, kaleci Fanolle ayağıyla müdahale etti ve topu hafifçe köşeye sıkıştırdı.

45 + 6. Sinan, her dakika sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Pelkas’ı ceza sahasında gördü. Pelkas pası dereceye giren Mert Hakan’a götürdü. Bu futbolcu sert ve yumuşak bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-1

48 ‘Fenerbahçe, Pelkas’ın golüyle 2-0 öne geçti! Sinan Gümüş, sol kanatta at gibi hareket eden Pelkas’a pasını verdi. Pelkas, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu fileye getirdi. Gol – Dimitrios Pelkas

51 ‘GOL! Sinan Gümüş bu kez Fenerbahçe’de sahne aldı! Sarı-Lacivert’in 3-0’lık farkı! Caner Erkin’in sol kanattan adrese teslimatının ortasında Sinan Gümüş, şık bir kafa vuruşuyla farkı 3’e çıkaran isim oldu.

71 ‘Erzurumspor’de Cenk Ahmet ceza sahasında kale önünde orta yapmak istedi ama Caner Erkin son anda müdahale ederek topu kornere gönderdi.

76 ‘Fenerbahçe’de Valencia sağ çaprazdan kaleye sokuldu! Yakın mesafeden şutunda, kaleci Kayacan’ın müdahalesiyle top köşeye sıkıştı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi