Feci Kaza! Tır Devrildi 2 Kişi Öldü

Feci Kaza! Tır Devrildi 2 Kişi Öldü
19:05 - Kasım 21 2021 Pazar

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde, evin bahçesine devrilen tır kazası ölümle sonuçlandı. Koyulhisar ilçesinde yaşanan olayda, 49 yaşındaki tır şoförü Fesih Dindar yönetiminde olan 23 ABV 477 plakalı kırmızı tır, D-100 kara yolunun hemen ardından Koyulhisar ilçesinde bulunan Üçyol mevkiide bulunan bir evin bahçesine yuvarlandı.

Tırın evin bahçesine yuvarlanmasının ardından hemen yetkililere haber verilirken, yapılan ilk çalışmalarda patlama riskinin bulunmadığı ve yaralıların olduğu bildirilirken, olay yerine gelen polis ve ambulans ekipleri tarafından gerekli prosedür başlatıldı. Yapılan ilk inceleme sonucunda olayda tır sürücüsü olan Dindar’ın ve yolcu koltuğunda bulunan 22 yaşında olduğu tespit edilen Azat Kasit isimli vatandaşın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Tespit Çalışması Başlatıldı

Tırın nasıl ve neden evin bahçesinin duvarına doğru devrildiği konusunda yetkililer tarafından çalışma başlatılırken, Dindar ve Kasit’in cenazeleri ilçe morguna kaldırıldı. Sivas’ta son 10 ay içerisinde TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre en az 29 vatandaşın hayatını kaybettiği ve binlerce trafik kazasının meydana geldiği açıklanmıştı. Artan trafik kazalarının özellikle kış aylarında buzlanma ve diğer nedenlerle daha yüksek olabileceği konusunda uyarı yapılmıştı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi