Zor şartlar altında evlenen çifte el uzattılar!

Zor şartlar altında evlenen çifte el uzattılar!
11:55 - Temmuz 3 2020 Cuma

Sivas’ta ailelerinin mani olması sebebiyle kaçarak evlenen genç çifte “Bir El de Sen Uzat” isimli kadın topluluğu yardım eli uzattı.

Akdeğirmen Mahallesinde yaşayan Abdullah Bilen ve Yaren Bilen çalıştıkları yerde tanıştı ve bir süre sonra evlenmeye karar verdi. Durumu ailelerine bildiren gençler beklenmedik tepkiyle karşılaşınca kaçarak evlendi. İlk olarak Sivas’ta eşyalı bir ev tutan çift bu yükün altından kalkamadı. Kısa süre sonra Abdullah Bilen’in işini kaybetmesiyle birlikte iyice zor günler geçiren çift eşyasız bir eve taşınsa da buraya eşya alamadı.

40 kadın ve 2 erkekten oluşan “Bir El de Sen Uzat” isimli yardım grubu ile tanışan Yaren Bilen’in yüzü o günden itibaren gülmeye başladı. Yardım grubu genç çiftin evini tepeden tırnağa düzdü ve onlara sağlıklı bir gelecek inşa etti. Grup üyelerinden Mehtap Akkaya yaptığı açıklamada gençlerin eşya ihtiyaçlarını karşıladıklarını fakat Abdullah Bilen’in evini geçindirmesi için iş ihtiyacı olduğunu söyleyerek yardımseverlerden destek istedi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi